Connect with us

Huis & Tuin

Kok Wooncenter, sinds 1965 een begrip op woongebied

Wonen is een serieuze zaak, en bij Kok Wooncenter begrijpen ze dit. Al sinds 1965 nemen ze hier uitgebreid de tijd voor je, en luisteren ze naar je persoonlijke wensen en voorkeur. Het adviesteam van Kok Wooncenter in Amersfoort werkt voor jou, en niet andersom. Het maakt ook niet uit of je nu tien minuten of drie uur in de Amersfoortse showroom spendeert, bij Kok Wooncenter willen ze dat je met een goed gevoel de zaak weer verlaat.

Een dynamische familiebedrijf

En inmiddels zijn we een halve eeuw verder, en is Kok Wooncenter uitgegroeid tot een dynamisch familiebedrijf dat, centraal gelegen in Amersfoort, voorziet in een behoefte die menig bedrijf in het digitale tijdperk wellicht over het hoofd is gaan zien. In de showroom vind je maar liefst 11.000 vierkante meter aan inspiratie voor je hele huis, en kun je naar hartenlust geïnspireerd worden door het adviesteam, bestaande uit ervaren medewerkers.

Online

Maar die persoonlijke aanpak betekent niet dat het bij Kok Wooncenter tekort schiet aan moderne middelen. Want ook online is de zaak voorzien van allerlei middelen die de klant het heel wat gemakkelijker maken om een keuze te maken. En dat is handig, zo kan er gechat worden met medewerkers en kun je online je droominterieur samenstellen. Het opbouwen van een dynamische en langdurige relatie met de klant is een van de doelstelling van Kok als bedrijf, en het maakt gebruik van de nieuwste trends op woongebied en vele topmerken zijn te bewonderen. Zo ga je altijd geïnspireerd de deur uit.
<Design meubelen van bekende merken
Wie kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan komt bij Kok nooit bedrogen uit. Hier koop je namelijk altijd design meubelen van grote, bekende merken. Denk aan van alles voor in de slaapkamer van Auping, schitterende banken en fauteuils en stoelen van Rolf Benz of bijvoorbeeld design verlichting van Foscarini. En als je dan denkt dat je meteen diep in de buidel moet tasten voor deze merken dan heb je het mis. Ook al deze artikelen zijn voor prima prijzen verkrijgbaar in de winkel en online.

Advertisement