Connect with us

Huis & Tuin

Relaxen op het terras in je loungestoel

Stel je voor: een zonnetje, dertig graden, een koel drankje, een zomerbriesje en heerlijk ontspannen in een loungestoel. Het is niet onmogelijk! Waarom drie uur in de file staan richting het strand als je ook kunt genieten op je eigen terras in je eigen loungestoel? Precies! Lees in dit artikel alle in’s en out’s over het hebben van een loungestoel.
 
Loungestoelen in alle soorten en maten
Het zal je verbazen hoeveel soorten loungestoelen er zijn. Natuurlijk heb je de standaardsoorten, maar ook allerlei luxere, duurdere, goedkopere en kleurrijkere stoelen. Je kunt het zo gek niet bedenken of de tuincentra verkopen het. Neem een middagje vrij en ga samen met het gezin op zoek naar de beste loungestoel voor in jullie tuin. Want iedereen moet ervan gaan genieten toch? Als je een groot gezin hebt is het vaak voordeliger om een groot set aan loungestoelen te kopen. Meestal worden deze namelijk met aanbieden aangeprijsd. En dan ben je zo honderd euro minder kwijt!
 
Waar haal je een loungestoel?
Een loungestoel is te koop bij tuincentra, maar ook bij online webshops. Zodra je op het internet ‘loungestoel’ intikt komt er direct een rits met allerlei winkels die loungestoelen verkopen. Laat je wel informeren door iemand die er verstand van heeft, zodat je een miskoop voorkomt.
 
Met zijn alle in het zonnetje
Als de loungestoel is gearriveerd is het tijd om ervan te gaan genieten. Je kunt erop liggen zodra het warm is buiten, maar ook in een avondzonnetje. Je kan ze zetten om een kampvuur heen, waardoor je er in de avond ook nog volop van kan genieten. Maar het lekkerst is natuurlijk als het 25 graden is en je in bikini in eigen tuin kan gaan zonnen. Smeer je goed in, zorg voor een verkoelend drankje en voor de kinderen een opblaaszwembad. Zo heb je quality time met het gezin en kan je zelf even volledig ontspannen.

Advertisement