Connect with us

Huis & Tuin

Op vakantie in uw eigen tuin? Een hoveniersbedrijf helpt

De tuin is een cruciaal onderdeel van uw woning. Heeft u in uw tuin een fijne plek voor u zelf en uw gezin als u wilt genieten van een mooie dag? Een goed aangelegde tuin kan dit maken of breken. Waar is bijvoorbeeld uw terras? En met hoeveel mensen kunt u daar zitten? En is er een goede verdeling tussen plekken in de zon en in de schaduw? Waar wilt u de tuin vullen met bloemen en planten? En waar is juist ruimte voor een stukje gras? Allemaal vragen die opkomen bij het inrichten van een nieuwe tuin. Een hoveniersbedrijf helpt hierbij
Hebt u zelf groene vingers of besteedt u het inrichten of herinrichten van de tuin toch liever uit aan een professioneel hoveniersbedrijf? Voordeel van het uitbesteden is dat een hoveniersbedrijf u helpt bij de totale ontwikkeling van de tuin. Er worden samen plannen gemaakt, de tuin wordt leeg gemaakt en daarna wordt de tuin weer heringericht. Zo kunt u zorgeloos een nieuwe tuin laten aanleggen.

Hoveniersbedrijf

Een geschikt hoveniersbedrijf selecteren hoeft niet moeilijk te zijn. Misschien kent u ervaringen van familie of vrienden met een hoveniersbedrijf, maar u kunt natuurlijk ook via internet naar een goede hovenier zoeken. Voordat u gaat zoeken naar een hovenier is het slim om eerst te bedenken wat u allemaal in uw nieuwe tuin wilt hebben. Zo kunt u uw tuin bijvoorbeeld uitbreiden met een zwemvijver of een mooie tuinoverkappingen.

Tuinoverkapping

Als u niet alleen in de zomer bij temperaturen boven de twintig graden wilt genieten van uw tuin, maar juist het buitenseizoen wil verlengen is een tuinoverkapping een goede keus. Hoveniersbedrijf Ed Bijker maakt verschillende soorten prachtige tuinoverkappingen waar u heerlijk kunt genieten. Zowel bij zonnig weer, maar ook bij minder weer kunt u genieten in de buitenlucht. De warmte blijft namelijk veel langer hangen onder een tuinoverkapping dan waneer u gewoon in de buitenlucht zit. Of u nu een tuinoverkapping inclusief schuur wilt laten bouwen of puur gaat voor de overkapping, alles is mogelijk bij hoveniersbedrijf Ed Bijker. Bekijk op de website de verschillende voorbeelden.

Zwemvijvers

Houdt u van water in de tuin en zou u eigenlijk ook wel willen zwemmen in dat water, maar wilt u geen zwembad aanleggen? Wist u dat u ook kunt zwemmen in een aangelegde zwemvijver? Zo houdt u een natuurlijke uitstraling in uw tuin, maar creëert u ook een plek om heerlijk in te zwemmen. De vijver wordt schoongehouden door middel van een biologisch filter (lavasteen) en hierdoor blijft het water kristalhelder. Het is zelfs mogelijk om de vijver te verwarmen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een vijver? Ga dan naar de website van hoveniersbedrijf Ed Bijker. Hier kunt u ook alvast verschillende vijvers bekijken.

Hoveniersbedrijf sinds 1988

Het hoveniersbedrijf Ed Bijker bestaat sinds maart 1998 en is gevestigd in Vinkenbuurt, een klein plaatsje tussen Nieuwleusen en Balkbrug. Het bedrijf kent een gemoedelijke mentaliteit van aanpakken. De focus ligt op persoonlijke benadering. Elke tuin, nieuw of bestaand en groot of klein, is voor het bedrijf een creatieve uitdaging.

Advertisement