Connect with us

Huis & Tuin

Mooi weer: buitenspelen met buitenspeelgoed!

Buitenspelen met buitenspeelgoed!

Het wordt weer mooi weer, dat betekent: buitenspelen! Maar wat vinden kinderen nou leuk? Er is veel buitenspeelgoed te verkrijgen, van schommels tot speelhuisjes tot zandbakken en zelfs jacuzzi’s.
Speelhuisjes bieden veel variatie in het spelen omdat er zo ontzettend veel accessoires voor te krijgen zijn. Je kan bijvoorbeeld een glijbaan of een verrekijker toevoegen zodat kinderen nog meer te doen hebben tijdens het spelen. Iets simpeler is om alleen een schommel aan te schaffen. Ook deze zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Denk hierbij aan houten schommels voor één of twee schommelaars. Hang je hier een netschommel onder, dan kan er heerlijk liggend worden geschommeld.
Voor wie actief bezig wil zijn is een voetbaldoeltje uitermate geschikt. Lekker voetballen in de tuin! is hier geen ruimte voor dan biedt een opvouwbaar doeltje de oplossing. Deze is heel licht en eenvoudig mee te nemen naar het dichtstbijzijnd grasveld.
Lekker creatief in de zandbak is voor vele ook heel leuk. Let er wel op dat er ontzettend veel zand nodig is voor een zandbak. Het handige aan sommige zandbakken is dat de deksel dat de zandbak beschermt tegen takken en dergelijke is op te vouwen tot een bankje. Zo kan er als ouder op het bankje rustig het kind in de gaten houden.
Voor diegene die wat luxe ‘speelgoed’ wil kan een jacuzzi overwegen. Deze zijn opblaasbaar dus in de koudere periode op te bergen zodat deze niet in de weg staat of kapot kan vriezen. Een opblaasbare jacuzzi doet niet onder aan een vaste jacuzzi. Deze zijn ook verwarmd en beschikken over een waterfilter.
Voor meer informatie en producten kunt u kijken op www.buitenspeelgoed.nl.

Advertisement