Connect with us

Huis & Tuin

Een moment om in te lijsten

Ambachtelijk geproduceerde fotolijsten vindt je op Fotolijst.nl. Een mooie fotolijst uit eigen hand, op maat gemaakt en elk met een uniek ontwerp. Fotolijsten zijn er in alle kleuren en maten te vinden, met verschillende kenmerken en de meest denkbare soorten. Silver plated, collage fotolijsten, canvas lijsten, barok fotolijst en passe-partouts zijn zomaar enkele voorbeelden van het aanbod in deze webshop. Fotolijsten speciaal voor u op maat gemaakt in een fotolijstenmakerij in eigen beheer.

Een uniek moment verdient een mooie plek

Foto’s verdwijnen vaak ergens in een lade, dat is toch zonde? Een mooie foto verdient gewoon een plekje aan de muur! Er zijn van die momenten in het leven die het gewoon verdienen om ingelijst te worden. Die vakantiefoto met dat onvergetelijke uitzicht waar je graag zo vaak mogelijk aan herinnerd wordt. Of van de opgroeiende (klein)kinderen vastgelegd in een mooie fotoreeks, dit zijn mooie unieke momenten voor aan de muur. Zo zijn er nog tal van mooie fotomomenten te bedenken om een vast plekje te geven ergens in huis of op het werk.

Prachtige met de hand gemaakte fotolijsten

Fotolijst.nl onderscheid zich positief van hun concurrenten door enkel handgemaakte fotolijsten van hoogwaardige Hollandse kwaliteit aan te bieden. De meeste online fotolijst aanbieders importeren de fotolijsten uit het buitenland. Door met eigengemaakte lijsten te werken kan er snel ingesprongen worden op verschillende wensen van klanten als u. Daarnaast is er altijd een ruim assortiment permanent op voorraad waaruit altijd binnen zeer korte tijd geleverd kan. Stuk voor stuk schitterende fotolijsten die uw interieur op een leuke en creatieve wijze opfleuren.

Pure ambacht, rechtstreeks uit eigen lijstenmakerij

Maatwerk en kwaliteit voor elke klant uit eigen lijstenmakerij, dit is waar Fotolijst.nl voor staat! Deze werkwijze zorgt al jaren voor blije klanten die dan ook steeds weer terugkeren. Onder deze klanten ook een flinke groep beroepsfotografen die onze fotolijsten ook weten te waarderen. Deze vakfotografen eisen dan ook voor hun klanten de allerhoogste kwaliteit. Lichtendonk Lijsten is reeds sinds 1976 een gerenommeerde lijstenmakerij en een begrip in Nederland. Zij produceren alles wat u zoekt op fotolijsten gebied.

Ontdek het verrassende aanbod op Fotolijst.nl

Er zijn verschillende fotolijsten te bestellen in de webshop van Fotolijst.nl, met daarnaast een tal van leuke aanverwante artikelen. In de categorie wissellijsten vind je de framebox. Een box om decoratie en eventueel wat foto’s te plaatsen achter helder glas. Een ander leuk item is de 3D display case, geschikt voor kleine decoraties en leuke eye-catchers. Uiteraard heeft Fotolijst.nl ook de nodige ophangsystemen in het assortiment naast het enorme aanbod aan fotolijsten en aanverwanten!

Een fotolijst cadeau geven is ook hartstikke leuk!

Vind je het te moeilijk om één foto uit te kiezen tussen al die leuke foto’s? Bestel dan een fotoplank of een collage fotolijst, zo kun je meerdere foto’s bij elkaar kwijt als één mooi verhaal. Behalve jezelf een leuke fotolijst cadeau te doen kun je natuurlijk ook een ander zo’n mooie fotolijst cadeau geven!

Advertisement