Connect with us

Huis & Tuin

Kwieq zet bedrijven op de kaart

Het is vaak akelig lastig als consument zijnde om een goed gerenommeerd bedrijf te vinden die werkzaamheden in en om uw woning goed kan uitvoeren. Veel bedrijven beweren namelijk dat zij de beste keuze zijn door te proclameren dat zij bijvoorbeeld heel goedkoop zijn. Kwieq brengt meerdere bedrijven voor u samen in één site. Zo maken wij het gemakkelijk voor u om bedrijven met elkaar te vergelijken en te beoordelen. Wij geven ondertussen de mogelijkheid aan de bedrijven om zich bekend te maken op het internet zonder dat het hen enige inspanning kost. Door het transparante karakter is het voor de consument gemakkelijk om een geschikte specialist uit te kiezen.

Voordelen

Als u zoekt naar een bedrijf op het internet die voor u een klus kan doen, komt u de meest mooie en veel belovende sites tegen. Zo kunt u snel geïnteresseerd raken in een dienst van een bedrijf. Want op het internet kan men zich namelijk beter voor doen dan dat ze in werkelijkheid zijn. In de praktijk wil het jammer genoeg nog wel eens voorkomen dat bedrijven de gemaakte afspraken en beloftes niet nakomen. Wij weten hoe vervelend het is als gemaakte afspraken en beloftes na gekomen worden. Op de website van Kwieq kunt u lezen wat de ervaringen zijn van andere klanten die een klus hebben aangevraagd bij een bedrijf. Ook is het mogelijk om uw eigen ervaringen er vervolgens ook op te zetten al u ook een aanvraag heeft gedaan. U kunt uw mening bijvoorbeeld geven over prijs, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Zo wordt er bij ons in de database het bedrijf zo goed mogelijk beschreven voor andere consumenten. Het vergelijken van offertes en bedrijven wordt zo een stuk gemakkelijker gemaakt voor de consument. Zit u nog met vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op en wij helpen u verder.

Midden- en kleinbedrijf

De aangesloten bedrijven bij Kwieq zijn ijverig bezig met hun werk. Zij zijn zo ijverig dat ze al hun tijd in hun werk stoppen en dat maakt het lastig voor een bedrijf om een kwalitatief goede website te onderhouden. Vaak vinden bedrijven het onnodig om een bedrijf in te schakelen voor het bouwen van een kwalitatief goede website. Vaak hebben ze zelf niet de kennis om zelf een website te maken. Als bedrijven zich bij ons aansluiten halen ze meer opdrachten binnen die ze via het internet misschien waren misgelopen. Wij bij Kwieq zorgen ervoor dat bedrijven goed te vinden zijn op Google. Door ons in te schakelen, weet u zeker dat u goed vindbaar bent op het internet en u hoeft er zelf niks voor te doen. Wilt u graag meer informatie over onze ‘no cure, no pay’ werkwijze? Kijkt u dan eens op de pagina ‘Uw bedrijf op Kwieq’.

Advertisement