Connect with us

Huis & Tuin

Het kopen van de juiste vijverpomp

Wil je een vijver in je tuin aanleggen dan is het van belang om te weten dat je bij de vijver een goede vijverpomp moet installeren. Een vijverpomp zorgt immers voor een optimale circulatie van het water waardoor afvalstoffen verdwijnen en het zuurstofgehalte op peil blijft. De aanwezige vissen en planten leven langer en zijn bovendien meer gezond dankzij een goed werkende vijverpomp.

Met een vijverpomp heb je weinig onderhoud aan de vijver

Bij Vijverbenodigdheden.nl kun je jezelf verdiepen in onder meer de verschillende soorten vijverpompen die er beschikbaar zijn voor de vijver die je wilt aanleggen. Zo kun je een onderscheid maken tussen de zogenaamde klassieke filterpompen, waarmee kleine vuildeeltjes gemakkelijk uit het water gezeefd worden, en beluchtingspompen. Het voordeel van de filterpomp is dat ze doorgaans geleverd worden met lange vijverslangen waardoor je de vijverpomp ook in de schuur of in je tuin kunt plaatsen. De filterpomp kun je ook zonder al te veel moeite aansluiten op een waterval in je vijver. Een beluchtingspomp kun je gebruiken om het zuurstofgehalte in je vijver op peil te houden.

De vijverpomp is onderdeel van je vijver

Een ideale vijverpomp is echter meer dan een stukje praktisch nut om de vijver schoon te houden. De vijverpomp geeft je vijver direct meer sfeer en het geluid dat de pomp geeft kan als bijzonder rustgevend ervaren worden. Decoreer je vijver tevens met bijpassende tuinbeelden, speciale vijververlichting en prachtige waterplanten waardoor je een oase van rust in je eigen tuin creëert.

Vergelijk het aanbod van vijverpompen online

Vijverbenodigdheden.nl laat je op handige wijze de verschillende soorten vijverpompen met elkaar vergelijken. Selecteer de gewenste merken maar ook de capaciteit van de pomp, de gewenste prijsklasse en de inhoud van je vijver. Door dit te doen krijg je een overzicht te zien van pompen die het beste bij je vijver passen. Zo is er voor iedere kleine vijver en iedere vijver waar je prachtige Koi’s in wilt houden altijd een perfect passende vijverpomp verkrijgbaar. De webshop geeft je naast een uitgebreide assortiment vijverpompen en andere vijverbenodigdheden ook een aantal voordelen:

  • Je bestelling vanaf € 50 wordt gratis verzonden
  • Iedere bestelling die je doet heeft 14 dagen retourrecht
  • Verschillende betalingsmogelijkheden waaronder achteraf betalen
  • Vragen die je hebt over de verschillende producten worden door specialisten op het gebied van vijverbenodigdheden beantwoord

Wil je meer weten of een bepaalde vijverpomp geschikt is voor jou vijver dan kun je overdag altijd live chatten met een van de deskundige medewerkers van Vijverbenodigdheden.nl.

Advertisement