Connect with us

Huis & Tuin

Een tuinhaard voor sfeer en warmte op het terras

Lekker in de zomer kunnen blijven genieten in de tuin? Een tuinhaard zorgt voor warmte en sfeer op het terras. De tuinhaard bestaat al langere tijd maar is steeds meer in tuinen te vinden. Samen met een loungeset, een buitenkeuken en wat decoratie gaat de tuin steeds vaker op een tweede woonkamer lijken.
Wat zijn de voordelen van een tuinhaard?
Waarom zou je een tuinhaard kopen? De volgende voordelen kunnen je overtuigen:

  • Lekker s’avonds warm buiten zitten
  • De veiligste manier om buiten een vuurtje te maken
  • Minder last van spetterend hout
  • Minder rommel zoals bij een vuurkorf

Een tuinhaard is in vergelijking met een tuinhaard wel wat duurder, maar daarentegen gaat deze langer mee, is iets veiliger (minder spetterend hout) en zorgt het gewoon voor een gezellige sfeer.
Waar moet ik op letten als ik een tuinhaard koop?
Er zijn verschillende soorten en maten tuinhaarden verkrijgbaar. Het is een beetje afhankelijk van de stijl die je in je tuin wil creëren. Er zijn tuinhaarden van RVS, Cortenstaal of Gietijzer. Al deze materialen zijn weerbestendig en geschikt om het hele jaar buiten te blijven staan.
Verder let er op dat je een tuinhaard koopt bij een vertrouwde (web)winkel, er zijn diverse aanbieders, maar let er in ieder geval op of een webshop een webwinkel keurmerk heeft en lees altijd recensies van anderen voor je een aankoop doet. Een webwinkel waar tuinhaarden van hoge kwaliteit worden aangeboden is bijvoorbeeld Designtuinhaarden.nl. Deze gespecialiseerde shop heeft een grote voorraad tuinhaarden, terrashaarden en vuurschalen. Daarbij worden alle tuinhaarden gratis geleverd.

Advertisement