Connect with us

Huis & Tuin

Een fris interieur met witte jaloezieën

Met witte jaloezieën creëer je een frisse uitstraling in je woning. Deze kleur is tijdloos en neutraal en matcht bij vrijwel ieder interieur. Door de verschillende materialen waar je uit kunt kiezen is zeker niet iedere jaloezie hetzelfde. Ook met witte jaloezieën kun je genoeg variëren.

Waarom witte jaloezieën?

Naast dat witte jaloezieën een fris effect hebben op je interieur, maakt het je woning ook optisch groter. Dit komt doordat het licht niet geblokkeerd wordt, maar juist wordt weerkaatst door deze kleur. Ook leiden witte jaloezieën niet af van de rest van je woning, maar worden ze een geheel met het raam. Doordat het past bij ieder interieur is het geen enkel probleem als je over een tijdje de inrichting van je huis wil veranderen. Zo zijn de jaloezieën ook nog eens erg duurzaam.
Het oogt rustig als er een aantal decoraties in je huis terugkeren of per ruimte hetzelfde zijn. Met witte jaloezieën creëer je een eenheid in je woning. De kinderkamer, de keuken en de badkamer zijn drie totaal verschillende ruimtes, maar je maakt met de kleur wit van je woning één geheel.
Doordat de jaloezieën volledig wit zijn, krijg je het rustige, ruime en lichte effect niet alleen binnen, maar ook buiten. Het aanzicht van de buitenkant van je woning is fris, en past hoogstwaarschijnlijk ook bij de kleuren van de buitenste kozijnen.

Materiaalkeuze

Nadat je voor de kleur wit gegaan bent kun je op zoek gaan naar het materiaal wat bij jouw inrichting past. Met een houten variant breng je ondanks de frisse kleur een hoop warmte in huis. Een goedkopere, maar met evenveel kwaliteit, zijn de jaloezieën van aluminium. Door het eenvoudige onderhoud is dit ideaal materiaal voor een woning die snel stoffig wordt.

Advertisement