Connect with us

Huis & Tuin

De grootste woonboulevard van Oost-Nederland is te vinden in de buurt van Almelo.

Tweede pinksterdag, tweede paasdag en de vakanties zijn echte dagen waarop woonboulevards veel bezocht worden. Wanneer u in het Oosten van Nederland woont, in de buurt van Almelo, Hengelo en Enschede, dan moet u voor de grootste woonboulevard van Oost-Nederland eens een kijkje gaan nemen bij Lowik in Vriezenveen.

Woonboulevard

U bent er zelf vast al eens geweest, een woonboulevard. Het grote voordeel van een woonboulevard is dat je hier alle winkels bij elkaar hebt om alle meubels voor uw huis bij elkaar te kopen. Zo kun je hier een winkel vinden waar u meubels kunt kopen voor in de huiskamer, maar ook specifiek voor uw slaap kamer. Dit is ideaal omdat je zo niet steeds van winkel naar winkel hoeft te gaan en het bij een woonboulevard ideaal is om een bepaalde stijl inrichting bij elkaar te kopen.

Advies

Wat nog een voordeel van een woonboulevard is: advies. Natuurlijk zijn de medewerkers bij een woonboulevard ook gespecialiseerd in een bepaalde categorie, bijvoorbeeld huiskamer. Maar, zij kunnen u wel advies geven om een bepaalde stijl in uw huis terug te laten komen. Ook kunnen kan Lowik u een binnenhuisarchitect bieden. Hij of zij heeft heel veel kijk op stijlen en weet precies welke combinaties wel en niet kunnen. Ook zijn zij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Advertisement