Connect with us

Huis & Tuin

Bouwmaterialen bestellen tijdens bouwvak

Timo.nl geopend tijdens de bouwvak
Tijdens de bouwvak blijft Timo.nl dé plek voor al je online bouwmaterialen, daarnaast profiteer je in deze periode natuurlijk ook van onze vaste service:
 
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd
Bezorging door heel Nederland, boven €250 gratis bezorging.
Afhalen altijd gratis
 
Doordat wij met een volledige bezetting voor je klaar zitten blijf je van al het gemak en service voorzien. Bestellingen in de bouwvak worden geleverd op het moment dat het jou het beste uitkomt.
 

Openingstijden klantenservice

Gedurende de bouwvak is de klantenservice van Timo.nl elke werkdag bereikbaar voor vragen over een product of bestelling. De aangepaste openingstijden van de klantenservice zijn 08.00 uur – 17.00 uur. Mocht je buiten deze openingstijden vragen of opmerkingen hebben dan kun je mailen naar het algemene e-mailadres info@timo.nl.
 

Afhaalmogelijkheid

De mogelijkheid om je bouwmaterialen af te halen bij een afhaalpunt in de buurt blijft tijdens de bouwvak actief, al zijn hier wel specifieke openingstijden per afhaalpunt. Voor de openingstijden van de afhaalpunten gebruik je onze store-finder op www.timo.nl/store-finder.
 

Vaste klanten korting

Als dank ontvangt elke nieuwe klant, welke een bestelling plaats boven €150 excl. btw, een persoonlijke kortingscode waarmee deze op elke volgende bestelling 5% korting krijgt.
Dat is handig, gewoon bouwmaterialen tijdens de bouwvak bestellen.

Advertisement