Connect with us

Huis & Tuin

Big Green Egg Mini een barbecue op maat

De zon schijnt, de tuin bloeit en de lentekriebels beginnen toe te slaan. De barbecues worden uit de schuur gehaald of er wordt een nieuwe aangeschaft. Met een barbecue kan u uw vlees, vis of groenten op een heerlijke manier bereiden. Tevens is een barbecue een goede aangelegenheid voor u om met uw vrienden bij elkaar te komen, voor een heerlijk feestmaal.

Verwen uzelf dit jaar ook met een nieuwe barbecue. Nu kan het zijn dat u geen tuin, een klein balkon of een mini-tuin heeft. Dit hoeft echter geen reden te zijn om niet een barbecue aan te schaffen. Er bestaat namelijk zoiets als de Big Green Egg Mini barbecue. Een barbecue die maar 15 kg weegt. De Mini heeft een rooster met een diameter van 23 centimeter. Het is zelfs mogelijk om door middel van het driepootonderstel de Mini egg ook als tafelmodel te gebruiken. Aan u de keuze, want u kunt de Mini ook gewoon zonder driepootonderstel bestellen.

Met de egg krijgt u de ultieme barbecue ervaring. Want met dit mooie weer kunt u vast niet wachten om bij de slager vlees in te slaan, het heerlijk te kruiden, om het vervolgens te bereiden met de Mini. Dankzij de Big Green Egg kunt u vlees, vis, groente en nog veel meer op een culinaire manier bereiden en tevens genieten van al het plezier en gezelligheid die een barbecue met zich meebrengt.

Advertisement