Connect with us

Huis & Tuin

Antieke kaarten in een eigentijds interieur

Bij antieke kaarten als interieurdecoratie wordt vaak aan een klassieke inrichting gedacht. Dat hoeft zeker niet altijd het geval te zijn. Door een antiek element toe te voegen wordt het karakter van een moderne inrichting juist benadrukt en versterkt.
Vanwege hun veelzijdigheid lenen antieke kaarten zich uitstekend voor dit doel.
Originele exemplaren hebben echter twee nadelen: de prijs, en een inflexibiliteit wat formaat betreft. Dankzij de modernste reproductietechnieken, en de medewerking van de fotografische afdeling van enkele musea, kan de webshop www.kaarten-prenten.nl een keur van betaalbare overdrukken van antieke kaarten in een breed scala aan formaten aanbieden.
De kern van het assortiment wordt gevormd door de kaarten van diverse Nederlandse steden uit 1652, maar ook de prachtige oude wereldkaarten zijn erg populair.
Het aanbod groeit nog steeds, en als u iets niet in de webwinkel kunt vinden is een mailtje genoeg om geheel vrijblijvend het archief van duizenden andere kaarten te laten doorzoeken.
De prijs is zeker ook een heel belangrijke factor. U kunt al een overdruk van een antieke kaart bestellen voor €1,00!
Er is vast wel een stad waar u een speciale band mee heeft, die verdient toch een plekje in uw woning?
Tip: Let ook eens op de plattegronden van oude vestingwerken, dankzij de mathematische precisie waarmee ze ontworpen en in kaart gebracht zijn hebben die een heel eigen karakter.
 
De opbrengst van de webwinkel is bestemd voor Stichting Cosmic Fire Foundation, met iedere aankoop worden zo de allerarmsten in de Indiaanse reservaten gesteund.
 
Nadere informatie: info@kaarten-prenten.nl

Advertisement