Connect with us

Hobby

Workshop Vuurspuwen

U bent op zoek naar een Vuurspuwer, een Fakirshow,  een Spectaculaire Vuurshow  of een Workshop Vuurspuwen.

Surf hier dan rustig naar de gewenste items en maak uw keuze met het goede gevoel dat u uw evenement bij een professional in handen ligt.
Om te beginnen zal ik mijzelf even voorstellen in een korte introductie;
Vanaf 1980 ben ik werkzaam geweest in het circus als Fakir, Vuurspuwer en met een Spectaculaire Vuurshow.  Na 30 jaar rond reizen en veel geleerd en gezien te hebben in mijn vakgebied, wil ik graag mijn kennis en ervaring delen, vandaar de Workshop Vuurspuwen. Nu ben ik eigenaar van een entertainment bedrijfje en werk ik vanuit mijn huis in de Achterhoek. Dit maakt mij uitermate flexibel, waardoor ik naar alle uithoeken van Nederland, maar ook Duitsland en België kan rijden met mijn eigen attributen en zelfs geluid, mocht dat nodig zijn.
Mijn Fakirshow en mijn Vuurshow zijn regelrechte publiekstrekkers en beveel ik u ten zeerste aan voor allerhande evenementen en (kinder)feesten. In deze shows is veel spektakel en spanning verwerkt. Met vuur, spijkerbed, glas en alles met een Oosters tintje in de aankleding. Op uw bedrijfsopening of voor een warm ontvangst van uw gasten op uw evenement kom ik graag voor u Vuurspuwen, succes verzekerd.
U kunt zelf uw wensen in de kleding van mij aangeven als ik als Vuurspuwer uw gasten mag ontvangen. Dit kan in een chique zwart pak, mijn Fireman pak of mijn jas met gouden ornamenten.
Uiteraard kunnen wij in overleg ook verschillende items helemaal naar uw wensen voor u combineren. Ik maak altijd een offerte op maat voor particulieren en bedrijven.
Workshop vuurspuwen Leren Vuurspuwen

Iedereen kan leren vuurspuwen en vuurvreten. Het is een combinatie van zelfvertrouwen, techniek en goed letten op de veiligheid. Tijdens onze workshop vuurspuwen leer je in drie stappen verantwoord en veilig vuurspuwen.
Regelmatig krijgt ik het verzoek voor een privé cursus vuurspuwen of vuurvreten.
Opvallend vaak gaat het om een artiest die zijn optreden nóg spectaculairder wil maken door middel van een aanvullend vuurspuw optreden.
Ook voor een vrijgellenfeestje is er natuurlijk altijd een lolbroek die de a.s. Bruid, of Bruidegom even een leuk cadeautje willen geven.
Geintje van de vrienden om nooit te vergeten!
Aan zulke verzoeken voldoe ik graag. Bij een privé cursus kun je uiteraard rekenen op de persoonlijke aandacht van mij, om er een bijzondere avond van te maken.
Deze workshop duurt ongeveer 1 uur.

Advertisement