Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Tandartsverzekering voor vrouwen

Een stralende lach is als een natuurlijk visitekaartje en niets is mooier dan een goed verzorgd gebit. Speciaal voor vrouwen die een mooi en bovenal gezond gebit willen hebben, biedt Energiek een tandverzekering aan die precies aansluit op hun behoeften.
Tandartsbezoek en mondverzorging
Voor een prachtige smile is het noodzakelijk geregeld een bezoek te brengen aan de tandarts voor controle. Daarnaast is een goede mondverzorging van groot belang. De tandverzekering van Energiek biedt jou de mogelijkheid om 80% tot een maximumbedrag per jaar vergoed te krijgen. Hierdoor is het mogelijk om je gebit optimaal gezond te houden. Nagenoeg alle behandelingen worden vergoed, ook een beugel voor je kind zit inbegrepen in de zorgverzekering orthodontie.
Orthodontie
Niet ieder kind is gezegend met een recht gebit, maar dankzij een beugel is dit wel binnen handbereik. De kosten voor een beugel kunnen al snel oplopen, maar dankzij de tandartsverzekering met goede orthodontie vergoedingen voor kinderen tot 18 jaar, zijn deze zorgen van de baan.
Je kunt het gewenste bedrag dat gedekt dient te worden zelf kiezen, zodat je zorgverzekering orthodontie voldoet aan jouw wensen en budget.
Hormoonschommelingen
Vooral tijdens de zwangerschap is het van groot belang om het gebit extra in de gaten te houden. Door hormoonschommelingen wordt je gebit en met name je tandvlees extra gevoelig, waardoor er sneller sprake kan zijn van ontstekingen, loszittende tanden of kiezen en bloedend of opgezwollen tandvlees. Een extra bezoek aan de tandarts of mondverzorger is daarom zeker geen overbodige luxe. Dankzij je tandartsverzekering hoef je je geen zorgen te maken dat je voor onverwachte kosten komt te staan, terwijl je verzekerd bent van optimale zorg voor je gebit.
Tandartsverzekering voor vrouwen
Bij Energiek sta je als vrouw centraal en heb je de keuze uit verschillende pakketten, waarbij de maandpremie en het verzekerde bedrag afgestemd kan worden op je persoonlijke behoeften. Van jaarlijkse controle tot techniekkosten, met de tandverzekering heb je gegarandeerd recht op een goed gebit.

Advertisement