Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Bezoek eens een schoonheidsspecialiste voor een pedicure

Laat u verwennen bij de schoonheidsspecialiste. Als u in Dordrecht bent gevestigd dan bent u zo bij schoonheidsspecialist Trends and Lifestyle. Wij zijn te vinden in Zevenbergen. Onze salon is specialist in anti-aging. Onze !QMS producten geeft iedereen wat ze altijd al hebben gedroomd: een mooier en jonger gezicht! De lichaamsbehandeling van Trends & Lifestyle brengt uw schoonheidsideaal en uw droomfiguur een stukje dichterbij.

Of u nu oud of jong bent dat maakt niet uit

Onze schoonheidsspecialiste werkt met !QMS producten om het lichaam weer op te knappen. Waarom u ook komt maakt niet uit, wij weten overal een antwoord op en wij gaan door tot u blij bent. Wij hebben voor ieder vraagstuk een juist middel. Of het nu gaat om winterhanden of u problemen met mee-eters heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Tevens kunnen wij meteen mee helpen aan een voller kapsel op het hoofd. Dit kan onder andere door mesotherapie. Onze schoonheidsspecialiste werkt met natuurlijke manieren zonder het toepassen van chirurgie.

Contacteer de schoonheidsspecialiste bij Trends and Lifestyle

Wilt u een geïrriteerde en/of rode huid verbeteren of wilt u couperose op het voorhoofd of overtallig vel verminderen met mesotherapie en/of cryotherapie? Onze schoonheidsspecialiste helpt graag uw lichaam in topconditie te brengen en te houden!

Advertisement