Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Ga jij voor een liquid facelift?

Iedereen heeft wel eens gehoord van plastische chirurgie. Een facelift is dan een goed voorbeeld daarvan. Er zijn veel mensen die iets aan het gezicht willen laten doen, maar geen operatie willen. Bij een gewone facelift is dat inderdaad nodig, maar is het ook zo bij een liquid facelift?
Iedereen die het wil, zou het liever ontkennen: een facelift. Is het echt nodig om met een operatie iets aan je gezicht te veranderen? Dat is bovendien ontzettend eng. Gelukkig is het tegenwoordig niet meer nodig! Een liquid facelift heeft alleen maar voordelen eigenlijk. Operatietafels blijven ver uit de buurt, zoals het hoort. Hierbij komt dat er geen littekens te zien zijn terwijl er wel meteen een resultaat te zien is. De hersteltijd is dus ook nog korter. Wat ook nog een voordeel is, is dat de liquid facelift prijzen lager zijn. Het enige nadeel is eigenlijk dat er herhalende behandelingen moeten komen. Maar dit is echt een kleine moeite als het jou van de operatietafel weghoudt.
Het is een optie dat het toch zichtbaar is in je gezicht, maar dit duurt maximaal een week. Bij een gewone facelift is dit veel langer. Bovendien wordt de kans op blauwe plekken zo klein mogelijk gehouden door een ronde naald in plaats van een scherpe naald. Het is zo dat je gezicht gevoelig is en scherpe naalden vervelende plekken achter kunnen laten. Een ronde naald heet een canule. Alle moderne klinieken werken ermee. Hiermee wordt het volume teruggebracht op plekken waar het verloren is gegaan. Hierdoor is je gezicht weer zo mooi als het altijd is geweest, of misschien wel mooier! Bij een liquid facelift met fillers kun je zelf kiezen hoe en waar je geholpen wilt worden. Uiteraard krijg je hier ook deskundig advies over van mensen die dit al jaren doen.

Advertisement