Connect with us

Gezondheid & Welzijn

Aanvullende vitamines slikken

Wanneer men een druk leven heeft of wanneer men zwanger is dan is het soms nodig om extra vitaminen te slikken. Nou is het wel belangrijk dat deze vitaminen ook daadwerkelijk gezond zijn. Het blijkt dat namelijk dat zeer veel vitaminen chemische middelen bevatten die slecht zijn voor het lichaam. Men krijgt dan wel de juiste vitamines binnen maar men zorgt er tegelijk voor dat de gezondheid achteruit gaat door chemische en andere middelen te slikken die niet gezond zijn voor het lichaam. Tegenwoordig zijn er enkele producenten van vitaminen tot de conclusie gekomen dat het ook zonder deze chemische toevoegingen kan. Enkele van deze merken zijn Healthy Origins en Jarrow Formulas. Deze twee bedrijven doen onderzoek en produceren gezonde vitaminen en voedingssupplementen die variëren van haar producten tot huid producten.
Healthy Origins heeft als doel gezonde vitaminen op de markt te brengen met een betrouwbare afkomst. Wat inhoudt dat men geen vitaminen heeft waar onbekende chemische bestandsdelen inzitten waar men niet van weet wat het doet op de lange termijn. Het merk staat vooral bekend als topmerk op het gebied van vitaminen D en staat internationaal dan ook zeer goed aangeschreven.
Jarrow Formulas is een andere bekende producent van bio vitaminen en voedingssupplementen. Gevestigd sinds 1988 heeft het bedrijf zeer veel ervaring met het produceren van echt gezonde voedingssupplementen. Jaarlijks geven ze een zeer groot deel van het budget aan onderzoek naar nieuwe middelen om zo gezond mogelijk de vitaminen te maken. Zo heeft u als consument altijd de beste vitaminen zonder dat u ongezonde bindmiddelen binnen krijgt.
Mocht het dus nodig zijn om aanvullende vitaminen of voedingssupplementen te slikken dan is het aan te raden eens goed te zoeken naar bio vitaminen. Zo weet u zeker dat u echt gezonder wordt van de vitaminen en maken ze u echt fitter. Voor meer informatie is het aan te raden om eens een kijkje te nemen op de site Healthy origins en Jarrow Formulas. Hier staat alle aanvullende informatie die u nodig heeft.

Advertisement