Connect with us

Financieel

Snel uw geldzaken op orde?

Het kan ieder bedrijf overkomen, uw papieren liggen overal en u bent het overzicht kwijt. Dat kan uw beginnend bedrijfje niet hebben. Onbetaalde rekeningen en er komen zelfs al deurwaarders aankloppen? Dan wordt het tijd om een incassobureau in te schakelen. Zij regelen al uw geld zaken, niets wordt over het hoofd gezien en zo blijft het allemaal geordend. Er is altijd overleg tussen het incassobureau en de klant. Niks gebeurd zonder overleg. Het is tenslotte uw geld.

Incassobureau inschakelen

Wanneer u het overzicht dreigt te verliezen, kunt u het beste zo snel mogelijk een incassobureau inschakelen. U vindt uw incassobureau partner bij Incassobureau Pro. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen van meerdere incasso bedrijven. Zo heeft u altijd de goedkoopste. Wij hebben meerdere erkende incassobureaus in dienst. Mocht u niet opzoek zijn naar een incassobureau, wij hebben ook deurwaarders en een debiteurenbeheer. Want uit onderzoek blijkt dat er 88% van de rekeningen worden betaald door klanten. Dat is veel maar die 12% kan nodig zijn om uw bedrijf staande te houden. Zo komt u niet in de problemen door die 12% wantbetalers.

Debiteuren

Debiteuren houden uw bedrijf staande. Met een eigen bedrijf bent u druk genoeg bezig met het leveren van diensten en het contact blijven houden met uw klanten. Dan kunnen dingen zoals het versturen van rekeningen nog wel een links komen te liggen. Ook het bijhouden van de juiste debiteurengegevens en het controleren van betalingen. Het debiteurenbeheer kan een hele dagtaak worden als u dat niet goed bijhoudt. Er is een manier dat u zich daar geen drukte meer om hoeft te maken. Een incassobureau kan deze zorgen uit uw handen nemen. Zij zorgen voor uw debiteurengegevens en het versturen van facturen. U kunt zich dan bezig houden met het binden van klanten en het leveren van diensten.

5 Tips voor een goed debiteurenbeheer

Financieel

Advertisement