Connect with us

Financieel

Laat je auto vakkundig importeren

Je kunt er erg verstandig aan doen om een auto uit het buitenland te importeren. Door een auto te importeren kun je een financieel voordeel behalen omdat auto’s in het buitenland nog wel eens goedkoper zijn. Als je een auto in het buitenland koopt en deze naar Nederland wilt laten importeren dan krijg je natuurlijk wel nog met een aantal zaken te maken. Zo moet je onder andere belasting betalen over de in te voeren auto. Dit kan nogal wat papierwerk met zich meebrengen en je kunt er daarom ook voor kiezen om die klus uit handen te geven.
 

Zelf niet ervaren in het importeren van auto’s, schakel een expert in

Ook als je nog niet zoveel weet over het importeren van auto’s kun je bij de import van een auto gebruik maken van de diensten van automotiveimport.nl. Er zijn verschillende soorten pakketten te verkrijgen op deze website die je van pas kunnen komen bij het importeren van een auto. Bij het eerste importpakket worden de BPM formulieren ingevuld en ook de autopapieren worden door de medewerkers van automotiveimport.nl gecontroleerd. Je krijgt bij dit pakket kentekenplaten om de auto te transporteren en je ontvangt ook nog eens een importhandleiding waarin alle stappen over de import van een auto duidelijk staan beschreven.
Als je de auto zelf niet wilt ophalen dan kun je beter voor het tweede of derde importpakket kiezen. Bij het tweede pakket krijg je eigenlijk precies hetzelfde als bij het eerste importpakket alleen wordt de auto dan voor je opgehaald in het buitenland. Bij het derde pakket hoef jij eigenlijk zelf bijna niks te regelen omdat dit dan allemaal door de medewerkers van automotiveimport.nl gedaan wordt. Dat is wel zo gemakkelijk en er wordt dan ook echt aan alle zaken gedacht. Zo wordt de auto dan met een Nederlands kenteken bij jouw thuis afgeleverd en je kunt hier meteen de weg mee betreden omdat alle zaken geregeld zijn.

Advertisement