Connect with us

Elektronica

Goedkope prepaid simkaart

Goedkoopste oplossing voor uw telefoon! Veel mensen zijn tegenwoordig maandelijks veel geld kwijt voor het  gebruik van hun mobiele telefoon, hiermee betalen zij vaak teveel. Een groot deel van de abonnement houders hebben een telefoonabonnement met teveel belminuten en betaalt dus voor iets wat ongebruikt blijft. Een oplossing voor dit probleem is om over te stappen naar een goedkope prepaid simkaart, dit kan namelijk al voor een erg laag bedrag. Bij een goedkope simkaart betaalt u echt maar voor elke belminuut die belt, elke sms die u stuurt en betaalt u per elke MB die u down- of upload via het mobiele netwerk. Dit is de meest goedkope oplossing en doordat u eerst uw saldo moet opwaarderen weet u altijd waar u aan toekomt.

Alternatieven voor een telefoonabonnement

Als alternatief voor een prepaid simkaart kunt u kiezen voor een goedkoop telefoonabonnement, bij een goedkoop telefoonabonnement moet u zeker denken aan een goedkoop sim only abonnement. Een sim only abonnement geeft u voor de laagst mogelijke tarieven betrouwbaar bellen, smsen en internetten. Een erg goede prijs kwaliteit verhouding dus! Bij een sim only abonnement is het echter wel noodzakelijk dat u zelf al
een telefoon heeft of deze erbij wilt aanschaffen, een sim only is namelijk alleen maar een simkaart die ervoor zorgt dat u goedkoop uw mobiel kunt gebruiken.

Advertisement