Connect with us

Computer & Internet

Uw eigen website

Een eigen website hebben is tegenwoordig niet heel raar en komt steeds vaker voor, daarom heb ik meer informatie over het hebben van uw eigen site hieronder geschreven.
De website zelf kan verschillen tussen één of meerdere pagina’s, ook zijn er verschillende pagina soorten zoals een webshop pagina of een blog. Bij een blog heeft u een totaal andere site dan als u een webshop kiest, deze verschillen hebben te maken met de bouw van de website zelf en de plug-ins die er op geïnstalleerd zijn.
Het hosten van een website kunt u zelf op u nemen door middel van een server opzetten waar de website online op staat of u laat de site hosten door een hosting bedrijf. Hosting apparatuur kan door zijn, u moet namelijk een server hebben en de daarbij horende kabels, dit kan een lange UTP kabel zijn met RJ45 connectors of een set FTP kabels.
Hosting bedrijven gebruiken vaak de betrouwbare CAT7 Kabels voor het hosting voor het snelste dataverkeer, ook hebben zij meer serverracks en gebruiken zij UPS-units om te zorgen dat er geen informatie verloren gaat als de stroom uit valt.
De website kunt u zelf ook laten bouwen door bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn, zijn bouwen de website voor u in het ontwerp dat u wilt met al uw wensen inbegrepen.

Advertisement