Connect with us

Computer & Internet

Tweet kopen

Twitter is tegenwoordig 1 van de grootste en snelst groeiende sociale media in de wereld. Het aantal gebruikers van Twitter ligt inmiddels al boven een half miljard. Twitter wordt zowel persoonlijk als zakelijk gebruikt. Zo gebruiken tieners Twitter om met elkaar snel te kunnen communiceren en bedrijven om hun producten te promoten. Via Twitter is het erg gemakkelijk om met mensen in contact te komen. Ook zorgt Twitter ervoor dat de berichten die worden geplaatst kort en krachtig moeten zijn omdat je maar 140 tekens ter beschikking hebt. Al met al is Twitter de ideale plek om te adverteren! Bedrijven kunnen enorm snel honderden/duizenden/miljoenen mensen bereiken in een fractie van een seconde. Mensen met veel volgers op hun account staan tegenwoordig dus toe om regelmatig een advertentie tweet te plaatsen. Natuurlijk moet er goed nagedacht worden over wat je precies in die advertentie tweet zet. Het moet natuurlijk aantrekkelijk zijn om te retweeten. Retweeten zorgt ervoor dat de tweet herhaald wordt in een persoon zijn eigen timeline. Zo zien nog meer mensen de advertentie tweet. Hoe meer retweets, hoe meer mensen bereikt. Een goede tweet is dus een tweet met originele inhoud van kwaliteit. Ook helpt het heel vaak als voor de tweet “RT” of “Retweet” wordt geplaatst. Schijnbaar lokt dat mensen eerder om de tweet te retweeten. Het is een kwestie van uitproberen wat mensen er toe zet om een tweet te retweeten.
Er zijn inmiddels al wat grote Twitter accounts die hun account ter berschikking stellen om te adverteren. Een voorbeeld daarvan is KorteMoppen. Hun bieden via hun site aan om tweets te kopen op hun account. Na aankoop van een eigen verzonnen tweet wordt die automatisch geplaatst op het Twitter account!
Adverten op Twitter is erg effectief, en is zeer aan te raden als U wat wilt promoten. Mensen worden heel snel bereikt in 1 klap.

Advertisement