Connect with us

Computer & Internet

Farm Heroes Saga Cheats

De ontwikkelaar van Candy Crush Saga heeft een nieuw gratis te spelen game uitgebracht:  Farm Heroes Saga! Ook dit is een 3-op-een-rij game, alleen in plaats van diverse soorten candy maak je combi’s van allerlei gewasjes. Aardbeien, appels en wortels, afgewisseld met zonnestralen en druppels. Farm Heroes Saga heeft een compleet vernieuwd uiterlijk gekregen. En die mag er wezen. De geanimeerde spelelementen geeft in tegenstelling tot voorganger Candy Crush een vrolijke en gezellige indruk.
Het doel is om je door alle ruim 350 levels heen te worstelen. Waar je ook bent, wanneer je wilt en waarop je maar kan spelen. Door de koppeling aan een Facebook account is dit allemaal mogelijk. Farm Heroes Saga is beschikbaar op ios, android en pc of laptop. Via Facebook wordt alle spelvoortgang die je maakt bijgehouden. Daarnaast zorgt Facebook voor de interactie met jouw Facebook vrienden. Geef elkaar levens en wonderbonen. Laat zien welk level je hebt behaald en geef je scoren door.

Farm Heroes Saga Cheats

Wonderbonen, levens, goudstaven en boosters. Daar draait het allemaal om in Farm Heroes Saga. De BoerderijClub is een erg geslaagde toevoeging aan het spel. Door in bepaalde levels dieren voor je boerderij te verzamelen kan je weer bonussen verdienen. En die zal je hard nodig hebben, want het uitspelen van de hogere levels is lastig. Gelukkig zijn er wel wat Farm Heroes Saga cheats die dan van pas komen.

Niets is zo vervelend dan tijdens het spelen niet verder te kunnen omdat je alle levens kwijt bent geraakt. Een cheat om in zo’n situatie nieuwe levens te hebben zou erg gemakkelijk zijn. Er zijn diverse cheats voorhanden, zowel voor het spelen via Facebook als op smartphones en tablets.

Farm Heroes Saga Hacks

Het is af te raden om op internet volop aangeboden software te downloaden en te installeren. Meestal geldt dat deze hacks 1) niet werken, 2) geld kosten of 3) virussen bevatten. Voor het gebruiken van een Farm Heroes Saga cheat hoef je niets te installeren en is daarom ook risico-vrij.

Advertisement