Connect with us

Actueel

Welke haarproducten zijn goed voor mijn haar

Ik heb geen makkelijke coupe, vaak last van klitten en pluizig haar. Ik ben blond, heb dik haar en het krult een beetje. In de zomer wordt het blonder en kwetsbaarder, zeken wanneer ik een strandvakantie heb. Dan moet ik mijn haar echt heel goed verzorgen met cremespoeling of haarmaskertjes. Toch vind ik veel haarproducten, die misschien wel goed zouden zijn, te duur.

Te duur

Zoals ik al een beetje aangaf, weet ik niet altijd helemaal wat ik met mijn haar aan moet. Meestal zit het het beste als ik het niet te vaak borstel. Tot op een zekere hoogte want als ik het te lang niet borstel krijg ik een soort van dreadlocks.. Als ik het te vaak borstel krijg ik juist pluizig piekhaar… Ik heb ooit een goed spulletje van Schwarzkopf geprobeerd, de kapper raadde mij deze aan. Het werkte goed, alleen 20 euro voor een goedje die binnen een maand op is, vind ik veel geld!

kappersgroothandel

Ik probeer vaak verschillende producten uit voor mijn haar… maar ik heb nog steeds niet dat ene wondermiddeltje gevonden. Ik hoorde laatst iets van een vriendin over een kappersgroothandel. Zij vertelde dat ze hier vaak online professionele kappersproducten bestelde voor weinig geld. Ook was er een ruim aanbod aan producten en een uitgebreide toelichting op het type product. Zo kan ik dus goed nagaan of het iets is voor mijn haar. Ideaal!
Misschien wordt het tijd dat ik de dure spulletjes die ik me door de kapper laat aansmeren achter me laat.

Advertisement