Connect with us

Actueel

Tips voor de leukste kerstpakketdozen

Nu we al weer richting de herfstmaanden gaan, wordt het hoog tijd om eens goed na te denken wat jij jouw personeel gaat geven als kerstpresentje. Het samenstellen van kerstpakketdozen kan best een ingewikkelde klus zijn. Want wat stop je er in? En zal het bij iedereen in de smaak vallen? Uiteindelijk zal iedereen het toch leuk vinden om de kerstpakketdozen te openen en te genieten van al het leuks en lekkers wat er in schuil gaat. Het is en blijft een geweldige verrassing. Hier volgen een aantal tips voor het selecteren en samenstellen van de kerstpakketten voor jouw medewerkers.
 

  1. Wat wil jij uitstralen?

Wat voor pakket past er bij jouw organisatie: iets traditioneels of iets moderns? Of ben jij het afgelopen jaar juist veel bezig geweest met het stimuleren van een goede leefstijl bij medewerkers? Deze boodschap kan jij gemakkelijk terug laten komen in jouw kerstpakketdozen. Denk dan bijvoorbeeld aan een gezond of sportief kerstpakket.
 

  1. Standaard pakket of zelf samenstellen?

Wil jij voor gemak gaan, dan kan je bij diverse leveranciers een standaard pakket selecteren. Met keuze uit tientallen eigentijdse en originele pakketten, met alle gemakken. Wil jij toch voor een persoonlijkere touch gaan? Dan kan je zelf een pakket samenstellen, bij een bedrijf of door zelf producten in te kopen.
 

  1. Uitreiken in the picture

Heb jij mooie kerstpakketdozen weten te vullen? Dan mag dit natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Het uitreiken van de kerstpakketten, is het leukst om op een moment met aandacht te doen. Een speciaal dankwoord naar al je medewerkers en als afsluiting het pakket mee naar huis. Zo hoort dat!
 

Kerspakketdozen kopen?

Ben jij nog op zoek naar mooie, originele en leuke kerstpakketdozen? Die kan je bij Jongeneel verpakkingen kopen. Met een groot assortiment voor kerstpakketten, vind jij hier altijd de dozen die bij jouw kerstpresentje passen.

Advertisement