Connect with us

Actueel

Een taaltraining voor effectieve communicatie met buitenlandse collega’s

Heeft u een functie binnen een bedrijf dat zaken doet met bedrijven of klanten in Duitsland? Dan krijgt u waarschijnlijk regelmatig te maken met Duitstalige collega’s en klanten. Hiermee wilt u graag effectief kunnen communiceren, zonder dat de taalbarrière in de weg staat. Daarom kan het prettig zijn om een cursus Duits te volgen. Reguliere Duitse taalcursussen zijn vaak niet toereikend voor de communicatieve vaardigheden die u wilt leren in verband met uw functie. Daarom heeft taleninstituut The Square Mile zich gespecialiseerd in het samenstellen van taaltraining voor bedrijven en organisaties.
Afgestemd op leerdoelen
Als u een taaltraining volgt bij The Square Mile, dan weet u zeker dat u de benodigde kennis opdoet om optimaal uw functie te kunnen vervullen. U leert bij ons niet alleen een specifieke taal, maar de cursus is ook gericht op specifieke competenties die u nodig  heeft binnen uw branche. Tijdens uw taaltraining Duits wordt bijvoorbeeld ook aandacht besteed aan jargon. En misschien wilt u wel leren hoe u goede brieven op kunt stellen in foutloos Duits. Met deze wensen en leerdoelen houden we rekening bij The Square Mile. We maken uw taalcursus op maat, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft.
Gewenste taal kiezen
Bij The Square Mile kunt u niet alleen terecht voor een taalcursus Duits, maar bijvoorbeeld ook voor een taalcursus Frans of Spaans. We bieden veel verschillende talen waaruit u kunt kiezen. Ziet u de taal naar wens er niet bij staan op onze website? Dan kunt u dit gerust aan ons laten weten. Wij beschikken over een groot netwerk aan professionele en ervaren taaltrainers. We kunnen  dus altijd de geschikte trainer voor uw situatie vinden. Kijk voor de vele mogelijkheden en voordelen van The Square Mile eens op onze website, of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Advertisement