Connect with us

Actueel

NOODOPROEP!

Stichting Cosmic Fire Foundation houdt zich al enkele jaren bezig met steun aan de allerarmsten in de Indiaanse reservaten, met de nadruk op het allerarmste gebied: Pine Ridge Reservation, in South Dakota, bewoond door Oglala Lakota Sioux. Meer achtergrond kunt u op onze site vinden: www.cosmicfirefoundation.nl .
Naast donaties kunnen wij onze activiteiten bekostigen uit de opbrengst van onze webwinkels, waarvan www.spullenweb.nl de belangrijkste is.
Op dit moment is de nood erg hoog in het Pine Ridge Reservaat, en extra hulp is hard nodig.
Vannacht is de winter is plotseling en heftig ingevallen met een sneeuwstorm, voedsel- en brandstofhulp zijn dus harder nodig dan ooit.
Door de “shut down” van de Amerikaanse regering is ook de voedselhulp aan de allerarmsten van de ene dag op de andere vervallen. Daardoor is de nood nu bijzonder hoog.
Wij vragen u dringend om u hulp, en garanderen u dat iedere cent die u stort op de juiste plek terecht komt, bij de gezinnen die het hardst hulp nodig hebben. Zowel wij als onze Amerikaanse partners zijn onbetaalde vrijwilligers.
We laten toch geen kleine kinderen en bejaarden kou en honger lijden als we daar iets aan kunnen doen?
U kunt uw bijdrage – groot of klein, iedere bedrag helpt! – storten op rek. nr. 42 63 20 557 t.n.v. Stichting Cosmic Fire, te Veendam, onder vermelding van “noodhulp”.
De IBAN Code is NL08ABNA0426320557 .
Ook kunt u gebruik maken van onze PayPal rekening: info@cosmicfirefoundation.nl .
De Lakota Sioux Oyate (Natie) is u dankbaar!

Schrijver belicht werk van Veendammer stichting

Hobby

Advertisement