Connect with us

Actueel

Mobiele “Dating in the dark”

Een echte blind-date! Het concept spreekt al voor zich; daten in het donker. Een spannende en bijzondere ervaring op dating gebied. Door middel van de N8tent (nachttent) is het concept op alle mogelijke locaties uit te voeren.
De N8tent is van binnen en van buiten zwart en volledig te sluiten, zodat het van binnen helemaal donker is.
“Waarom daten in het donker?”. De vrijgezellen onder ons zullen het met ons eens zijn dat we bij een date als eerste naar het uiterlijk kijken. Ons brein maakt binnen luttele seconden een beeld van de ander. Uiterlijk speelt in eerste instantie een grote rol en is bepalend voor het vervolg van de date. Bij een “Dating in the dark” kunnen we enkel een beeld vormen van de stem, door goed te luisteren en jezelf omschrijven. In de praktijk blijkt dat de gesprekken al snel inhoudelijk de diepte in gaan en dat de vrijgezellen elkaar “keuren” op hun complete beleving.

“Eenmaal buiten, kon ik eindelijk zien met welke vrijgezel ik net zo’n leuk gesprek had gehad”.

Een ander leuk concept is “Speed dating in the dark”. In dezelfde ‘compleet donkere feestttent’ is deze speed-dating uit te voeren. De vrijgezellen rouleren na een bepaalde tijd en komen zo met verschillende vrijgezellen in gesprek. Voor de roulatie is het verstandig om mensen te hebben die de vrijgezellen naar de volgende tafel begeleiden. Uiteraard gaat dit, kunt u zich voorstellen, gepaard met veel gestuntel en gelach!

“Geen hand voor ogen zien en toch een leuke en originele date!”

Na een geweldige ervaring, zijn de vrijgezellen uiteraard nieuwsgierig naar de gesprekpartner(s). Ze willen graag zien met wie ze al die tijd gepraat hebben en zien of ze hetzelfde beeld van de persoon hebben gevormd.
Om af te sluiten kan ervoor gekozen worden om bijvoorbeeld kaarsen op de tafel aan te steken. De vrijgezellen wennen zo langzaam aan het licht.  Ze kunnen elkaar dan eindelijk zien en wie weet brengt het een “happy end!”.
Mobiele Dating in the dark op je volgende evenement / activiteit? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Advertisement