Connect with us

Actueel

Hoe onderhoud ik mijn RVS tuinmeubelen?

Er zijn veel verschillende soorten tuinmeubelen. Binnen de verschillende tuinmeubelen is het ook mogelijk om een keuze te maken uit verschillende materialen. RVS tuinmeubelen is een populair soort materiaal wat vaak wordt gebruikt voor tuinmeubelen. RVS is een materiaal wat makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Het onderhoud is niet lastig van RVS tuinmeubelen maar heeft wel specifieke eisen. Beschadiging en vervuiling van de tuinmeubelen is slecht voor tuinmeubelen wat ten kostte gaat van het uiterlijk van de RVS tuinmeubelen.

Wat kan ik specifiek doen qua onderhoud voor RVS tuinmeubelen

Bij geslepen of geborsteld RVS kun je bij lichte vervuiling kun je tuinmeubelen eenvoudig schoonmaken met een zachte doek met CIF met daarbij water. De wrijfbewegingen kun je het beste in de richting doen van de slijprichting.
Er zijn ook speciale RVS reinigers waarmee je het vuil kan verwijderen. Dit kan in combinatie met een microvezeldoek. Dit middel heeft als voordeel dat het ook een bescherm laag aanbrengt met de behandeling van de RVS tuinmeubelen.
Bij een sterke aanslag is het aan te raden om het onderhoud niet zelf uit te voeren maar dit uit te laten voeren door een specialist. Met regelmatig onderhoud kun je lang genieten van je RVS tuinmeubelen.

Advertisement