Connect with us

Actueel

Geweldige Kal Fire haarden en kachels

Zoals enkele merken meer is Kal Fire ook een producent en leverancier van haarden en kachels. Veel mooie en kwalitatief hoogwaardige producten worden door dit gerenommeerde merk geleverd.
Een mooie haard in je woonkamer vult vaak ook de sfeer en het gevoel binnen de kamer erg aan. Wanneer er een mooi knapperend vuurtje brandt in de kamer is het vaak al veel sfeervoller dan wanneer je in een kamer binnenkomt waar dit niet zo is. Uiteraard is dit wel van veel factoren afhankelijk..
Een mooie haard is veel waard
Een mooie haard kan veel extra bieden aan je huiskamer! Eigentijdse designs en innovatieve technieken staan hier dan ook vaak hoog in het vaandel. Daarnaast bieden bijvoorbeeld merken als Kal Fire ook hoogwaardige service en onderhoudsmogelijkheden aan. Wanneer je een nieuwe kachel in je huis laat installeren wil je hier natuurlijk ook zo lang mogelijk plezier van hebben en daar hoort goed onderhoud bij. Naast het regelmatig schoonhouden van het rook kanaal is het essentieel om ook de haard of kachel zelf een keer in de zoveel tijd schoon te maken. Roet en vuil wordt op deze manier weg gepoetst en de kwaliteit van je haard maar ook van het vuurtje in de kachel wordt gewaarborgd. Wanneer je de kachel aan hebt staan, wordt er zodoende namelijk minder rook gevormd en zal het minder snel weer vuil worden.
Gashaard, hout kachel of misschien wel op bio-ethanol
Er zijn enorm veel verschillende keuzes, vormen en maten te verkrijgen voor je kachel. Er zijn gaskachels, houtkachels maar ook kachels op bio-ethanol waar je dus geen afvoer door je huis voor nodig hebt. Laat je eens vrijblijvend informeren over de verschillende mogelijkheden binnen de kachel branche, en vergeet daarbij niet het boek van Kal Fire eens door te nemen.

Advertisement