Connect with us

Actueel

Het versturen van een kaart

Steeds minder mensen sturen zomaar een kaart. Alles gaat tegenwoordig per e-mail, zelfs kaarten worden per e-mail verstuurd. Soms worden de kaarten niet eens meer geopend omdat het allemaal zo standaard is geworden. Dat is toch jammer want een kaart zegt zoveel meer dan een e-mail. Gelukkig zijn er nog wel een paar webshops die het versturen van kaarten stimuleren.

Koop kaarten bij Greetz

Kaarten koop je voor verschillende gelegenheden, je kunt kaarten kopen voor als iemand jarig is. Als iemand gaat trouwens is het ook leuk om een kaart te sturen. Om een geboorte aan te kondigen of voor mensen uit te nodigen voor je verjaardag doet een kaart het altijd goed. Bij Greetz kun je zelf je kaart samen stellen, je kunt uit tien duizend standaard kaarten kiezen en daar je eigen draai aan geven. Zo kun je de kaart recht streeks naar de ontvanger sturen of eerst naar je eigen huis zodat je er een hand geschreven tekst op kan plaatsen. Om voordeliger uit te zijn kun je gebruik maken van de kortingscode Greetz. Met deze kortingscode betaal je stukken minder voor je kaart.

Kaarten kopen bij geboortekaarten

Om een geboorte aan te kondigen kun je geboortekaarten kopen in een speciale webshop. Dit doe je uiteraard op geboortekaarten.nl. Ook hier ben jij voordeliger uit door gebruik te maken van de kortingscode geboortekaarten. Op de website van geboortekaarten heb jij de mogelijkheid om de kaarten volledig naar wens te maken. Zo kun je zelf de afmetingen, kleuren en plaatjes kiezen zodat het echt je eigen geboorte kaart wordt.

Advertisement