Connect with us

Actueel

Family Supply – Luiers, Pampers en Flesvoeding

Family Supply

Baby’s groeien razendsnel, en het kan heel wat tijd kosten om precies bij te houden wat ze in welke fase nu eigenlijk nodig hebben. Wanneer is het tijd voor welke voeding, en zijn ze nu alweer uit de luiers gegroeid waar je net een jaarvoorraad van in huis had gehaald? En hoe zit het met overige benodigdheden, zoals kleertjes en verzorgingsmiddelen? Om je bij deze kwesties een handje te helpen, zijn de maandboxen van Family Supply een hele uitkomst. Daarmee hou je een stuk makkelijker bij welke producten voor jou kleine geschikt zijn!

Luiers

Luiers kunnen een lastige kwestie vormen. Om te beginnen zijn er natuurlijk de maten: voor je het weet is je baby alweer uit zijn of haar luiers gegroeid en moet je een groter pak zien te kopen. Maar ook de soort kan de nodige hoofdbrekens opleveren. Ga je voor uitwasbare luiers of voor wegwerpluiers? Hoe weet je zeker dat je geen luiers met schadelijke stoffen koopt? Family Supply gebruikt voor de maandboxen meestal Pampers, een merk waar de meeste mensen erg over te spreken zijn. Er zijn echter ook andere opties, zoals ze op hun pagina over luiers uitgebreid uitleggen!

Flesvoeding

Een ander gebied waar van alles mogelijk is, is voeding. Borstvoeding wordt vaak aangeraden, maar soms gaat dat simpelweg niet – en dan is flesvoeding ook een prima optie. Maar voor welke voeding ga je dan? Wil je koeien- of geitenmelk? Ga je voor biologische melk, of heb je erfelijke allergieën en kies je voor een hypoallergene variant? Bij Family Supply zijn alle mogelijke varianten verkrijgbaar. Lees je hier zelf in en maak de keuze waar jij je het prettigst bij voelt.

De maandboxen van Family Supply

Geen zin om iedere keer handmatig nieuwe producten te moeten bestellen? Dan zijn de maandboxen van Family Supply ideaal. Vul simpelweg de geboortedatum van je kindje in, en je krijgt direct een uitgebreide suggestie voor de inhoud van je maandbox. Waar je wilt kun je zelf nog wijzigingen aanbrengen. Vanaf dat moment krijg je automatisch een berichtje als het tijd is voor grotere maten, andere voeding of verdere wijzigingen. Bovendien krijg je maandelijks een goedgevulde box thuisgestuurd. Wel zo makkelijk!

Advertisement