Connect with us

Actueel

De Sterling Swift RS Scootmobiel

Een van deze bekende merken is het merk Sterling. De Sterling scootmobiel is ideaal voor de dagelijkse trips. Denk hierbij aan familiebezoekjes, een blokje om of boodschappen doen.
Sterling scootmobielen worden geproduceerd door Sunrise Medical. Sunrise Medical is een Amerikaans bedrijf wat opgericht is in 1983. De Sterling scootmobielen worden door 90 landen in de wereld gedistribueerd. De productie van de scootmobielen vind onder andere plaats in de Verenigde Staten, Duitsland, Spanje, Mexico en Engeland. Het doel van de Sterling scootmobiel is dat het ideaal is voor de dagelijkse trip. Het assortiment Sterling scootmobielen bestaat uit vaste en opvouwbare modellen met drie of vier wielen.
Of je nu in de stad bent of in het land, je kunt altijd rekenen op een Sterling scootmobiel waar je ook maar naar toe wilt. Eenvoudig te bedienen, milieuvriendelijk en een uitgebreid assortiment aan scootmobielen, opties en accessoires.
De Sterling Swift RS is de grote broer van de Swift. De Swift RS is voorzien van een comfortabele instelbare stoel, heeft een maximale snelheid van 12 km/u en is voorzien van voorvering.
De Swift RS beschikt over een comfortabele en eenvoudig in hoogte verstelbare stoel (inclusief stoelslede) met in hoek verstel- en wegklapbare armsteunen en een verstelbare lumbaalsteun. Het is mogelijk om de stoel 360° te draaien en de rugleuning te verstellen.
De scootmobiel beschikt ook over voorvering. De Sterling Swift RS is speciaal ontworpen om een uitstekende buitenscooter aan te bieden tegen een lage prijs.
Specificaties
Maximale snelheid: 12 km/u
Actieradius: 45 kilometer
Zitbreedte: 51 cm
Zitdiepte: 43 cm
Totale breedte: 59 cm
Totale lengte: 128 cm
Maximale gewichtsbelasting: 150 kg
Leverbaar in de kleuren: blauw
Draaistraal: 93 cm
Vering: instelbare goede voor- en achtervering
Bediening: handduim bediening
Gebruik: buiten
Bodemvrijheid: 10 cm

Advertisement