Connect with us

Actueel

Buitenhaarden | Zowel functioneel en decoratief

Buitenhaarden

Buitenhaarden zijn zowel functioneel als decoratief. Wilt u graag tot ’s avonds laat in uw tuin kunnen zitten? Kies dan voor een buitenhaard, een buitenhaard verspreid functionele warmte over u heen de gedurende avond. Hierdoor kunt u elke avond genieten van heerlijk warmte, de gezonde buitenlucht en een gezellige sfeer. U kunt nog veel meer uit uw buitenhaard halen dan alleen warmte. Door een buitenhaard te kiezen die ook kan functioneren als barbecue. Door zo’n fantastische buitenhaard kunt u optimaal, veilig en verantwoord genieten van een vuurtje in uw eigen achtertuin.

Materialen voor buitenhaarden

Een buitenhaard kan bestaan uit bijvoorbeeld RVS, corten staal, beton, steen, gietijzer of een combinatie van deze elementen. Het nieuwe en unieke concept voor buitenhaarden is het gebruik van schanskorven. Dit is een duurzame en stevige vorm van het hergebruik van stenen. De kwaliteit van tuinhaarden varieert enorm, afhankelijk van de duurzaamheid en dikte van het materiaal dat gebruikt is. Op de site van Gabion vind u alles over het gebruik van materialen en de productie van buitenhaarden.

Upgrade uw eigen buitenhaard

De meeste mensen kopen al snel een nieuwe buitenhaard, omdat de oude haard versleten/geroest is of dergelijke. Door simpele aanpassingen kan uw buitenhaard weer jaren mee. Een likje verf of hergebruik van andere materialen. Bij Gabion hergebruiken wij uw oude buitenhaarden voor de productie van nieuwe. Dit is een duurzame manier van produceren, wat ook zal schelen in het aankoopbedrag van een nieuwe buitenhaard bij Gabion. Deze haarden worden gemaakt van verschillende soorten breuksteen. Dit geeft de tuin een rustiek en landelijke uitstraling, maar juist ook weer modern. Het komt er op neer dat een buitenhaard voor ieder een ander beeld kan opwekken en perspectief kan geven in de tuin.

Prijzen van buitenhaarden

De prijzen van buitenhaarden kunnen enorm variëren. Dit ligt geheel aan het soort materiaal wat er gebruikt wordt en de functionaliteit van de buitenhaard. De buitenhaarden van goede kwaliteit ogen voor de meeste mensen best duur. Als u door deze eenmalige investering heen kunt kijken ziet u wat voor genot u er aan beleeft, ook zult u de levensduur van deze buitenhaarden ondervinden. Het is en blijft ook goede investering zo’n buitenopenhaard!

Advertisement