Connect with us

Winkelen

Populairste zonnebrilmodel van dit moment: Ray-Ban Aviator

Het begin van de Ray-Ban Aviator gaat terug naar 1937. Dit is het jaar dan Ray-Ban wordt opgericht. In die tijd maakten zij zonnebrillen voor piloten, andaar de naam “pilotenzonnebril”. Dit model is ontworpen om de ogen van de piloten te beschermen tegen de UV-straling van de zon. Dankzij de zonnebril van Ray-Ban  konden de piloten beter hun werk doen. Zodra de piloten klaar waren met hun vliegt hielden ze hun zonnebril op, enkel omdat ze de zonnebril mooi vonden staan. En zij waren niet de enige, mensen die de piloten met zonnebril zagen dachten dat ze filmsterren zagen. Zo mooi vonden ze de zonnebril, en daarom wouden ze deze zonnebril zelf ook.
In dit tijd is Ray-Ban begonnen met het fabriceren van zonnebrillen voor de gewone mens. Al snel liepen al veel mensen met een Ray-Ban zonnebril rond. Je kon de tv niet meer aanzetten of de krant openslaan zonder ergens een keer een zonnebril van Ray-Ban te zien. Daardoor is dit merk ontzettend bekend geworden.
Tot op de dag van vandaag is Ray-Ban een grote speler in de zonnebrillen branche. Bijna iedereen kent het merk en of iemand met een Ray-Ban zonnebril. Op dit moment is Ray-Ban trendzetter in het fabriceren van de meest populaire zonnebrillen. Elk jaar komen zij met een nieuw model/nieuwe kleuren en elk jaar is dat de trend. Vele bedrijven volgen Ray-Ban op de voet om mee te gaan met de trend en niet om elke keer te laat te zijn.
De Ray-Ban zonnebrillen koop je niet meer alleeen bij de opticien, je kunt ze ook voortaan online kopen. Fuva.nl is een officieel verkooppunt van Ray-Ban en biedt de nieuwste modellen en kleuren aan. Deze worden dan binnen enkele dagen geleverd en voor 30% minder dan de prijs die u bij uw opticien vindt. Daarbij kunt u op de site gebruik maken van de Live Chat service voor als u vragen heeft.

Advertisement