Connect with us

Winkelen

Orginele relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn ervoor om de band tussen jou en je kant te onderhouden, je wilt de klant namelijk niet kwijtraken. Waterflessen, usb-sticks, pennen en opladers staan hoog in ons lijstje als het om relatiegeschenken gaat. Echt origineel zijn ze dan weer niet. Een relatiegeschenk afgestemd op de klant wordt vele malen meer gewaardeerd, want dat is ook origineel. Sta je op een beurs of op een ander evenement, dan moet je echt goed uitpakken. Je bent dan niet de enige die origineel wil zijn en potentiële klanten iets wil meegeven. Origineel kan wel duurder zijn, dus kijk goed wie je klant en is. Heb je een motorzaak als klant, dan zijn zij blijer met kaartjes voor het TT in Assen dan met een bon voor een dagje uit naar de Spa. Natuurlijk kun je ook kiezen voor leuke kleine geschenken, het hoeft niet altijd super duur te zijn, als je maar rekening houdt met je doelgroep. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor bedrukte pennen, notitieboekjes, powerbank en zo zijn er nog meer opties voor leuke relatiegeschenken en promotieartikelen.

Kies bewust

Wil je dat je geschenk geslaagd is, dan hangt dat af van je creativiteit. De waarde is niet doorslaggevend maar je kunt flink de mist in gaan als je relatiegeschenk te goedkoop is geweest. Hetzelfde geldt als het geschenk veel te duur blijkt te zijn. Goedkope geschenken belanden al snel in de prullenbak en te dure cadeautjes kunnen tot misleiding bij de klant lijden. Zoek hierin dus een middenweg, wat voor jou het beste is en voor je klant. Je hoeft immers niet elke klant het zelfde te geven. Je moet dus bewust kiezen welke geschenken je wel koopt en welke niet.

Relatiegeschenken kopen

Er zijn heel veel aanbieders die willen dat jij daar relatiegeschenken gaat kopen. De kwaliteit en de prijzen lopen erg uiteen en zoals net al werd gezegd, je geschenk moest origineel zijn. De veelzijdigste relatiegeschenken vind je op deze website. Er worden geschenken van klein tot groot aangeboden en prijzen van paar centen tot ongeveer 5 tientjes. Moet je voor de feestdagen ook nog een kerstpakket hebben, dan ben je bij Suprême relatiegeschenken aan het juiste adres.

Advertisement