Connect with us

Winkelen

Nieuw merk Roosterz&Co voor foodservice en retail

Jan Zandbergen BV zet een nieuw merk in de markt; Roosterz&Co. Onder het merk Roosterz&Co wordt een breed assortiment diepgevroren kipproducten verkocht. Voor de foodservice is een zogenoemde ‘professional’ lijn ontwikkeld met 2,5 kg verpakkingen met convenience kip producten. Voor de retail bestaat er voor consumenten een assortiment chicken bites in stoere verpakking van 300 gram, geschikt voor bereiding in de airfryer en oven.

Chicken bites

Voor de retail zijn heerlijke chicken bites ontwikkeld. Roosterz&Co chicken bites zijn robuuste, met de hand gesneden stukken kipfilet (ca. 25 gram) van hoge kwaliteit. Een flinke hap mals kipfilet uit één stuk, in een smaakvol en krokant jasje. De diepgevroren bites zijn zo ontwikkeld dat ze eenvoudig in de oven of airfryer te bereiden zijn met behoud van crunch. De chicken bites zijn verkrijgbaar in 9 verschillende smaken waaronder Southern Fried, BBQ-Honey, Rosemay&Garlic en Sweet Chili. In een stoere verpakking van ca. 300 gram zitten circa 12 stuks. De producten zijn halal en zijn geschikt voor tijdens de borrel maar ook heerlijk als hapje vooraf.
Albert Heijn is de eerste supermarkt die de Roosterz&Co bites in haar assortiment opneemt. Bij ruim 500 winkels zijn daar 2 tot 3 smaken verkrijgbaar.

Professional lijn

Kip is een populair stukje vlees. De vraag naar kipproducten blijft groeien, ook in de food-service, grootkeukens en horeca. Met een ruim assortiment in haar ‘professional’-lijn geeft Roosterz&Co hier invulling aan. Roosterz&Co heeft het ‘professional’ assortiment opgedeeld in vijf categorieën: Cooked, Roasted, Fried, Coated en Marinated. Iedere categorie is te herkennen aan een eigen kleur op de verpakking. Verder heeft de verpakking een transparant venster en is het voorzien van een label met productinformatie in 9 talen. Binnen ieder categorie zijn diverse producten beschikbaar zoals blokjes, strips, slices, binnenhaas, filet en/of wings. Ook de bites zijn in grootverpakking verkrijgbaar. De producten bevatten weinig zout en zijn halal. Hiermee zijn ze voor een groot aantal groepen met specifieke wensen en eisen (zoals ouderen, diverse culturen) te gebruiken. Doordat de producten alvast voorgegaard zijn, zijn ze voor de kok eenvoudig toe te passen in de gerechten.

Over Roosterz&Co

Als het op kip aankomt, weten we alles. Kip is ons vak. Onze passie. 100% kwalitatief kippenvlees is onze standaard. Wij geven onze passie graag door, zowel aan chef-koks als aan consumenten. Voor vrijwel iedere doelgroep en gebruiksmoment hebben wij een geschikt kipproduct. Roosterz&Co producten zijn halal en eenvoudig te bereiden. Met Roosterz&Co geniet je altijd van kip op z’n lekkerst.
Roosterz&Co is een concept van Jan Zandbergen “World-Wide Quality in Meat”.

Advertisement