Connect with us

Winkelen

Extracompleet.nl, het online warenhuis die het extra compleet maakt

Heeft u al kennis gemaakt met de Allround webshop Extra Compleet? Dan wordt het toch de hoogste tijd dat u hier eens een kijkje komt nemen. Het is een compleet warenhuis wat het voor u extra interessant en de moeite waard maakt om hier te shoppen. U kunt hier namelijk terecht voor: back to school, computer en laptop, audio en video, televisies, camera, huishoud, telecom, witgoed, tuin, verzorging en keuken. Binnen deze categorieën vindt u veel producten die u zeker kunt gebruiken. Het online warenhuis heeft meer dan 12 verschillende product webwinkels. Ons doel is u als klant te verwelkomen en te behouden.

Producten laten bezorgen

U heeft een product nodig en heeft dit snel nodig. Dit kan, als u bij Extra Compleet namelijk vandaag voor 16.00 uw bestelling heeft geplaatst, dan heeft u deze morgen in huis. De bestelling wordt geheel gratis naar u toe verzonden! Via uw account kunt u uw bestelling volgen en dan weet u precies hoe laat uw bestelling wordt geleverd. Als u niet de beschikking heeft over internet is dat geen probleem, u krijgt namelijk 30 minuten voor aankomst een SMS bericht dat wij onderweg zijn met uw bestelling. Maar let goed op, uw bestelling kan er nog sneller zijn. Als u vandaag voor 15.00 uur uw bestelling heeft geplaatst, dan heeft u de bestelling vanavond nog in huis. Op het moment dat de bestelling bij ons binnen is nemen wij contact met u op en dan maken wij met u een bezorgafspraak. U moet dan wel aangeven bij uw bestelling “vanavond nog”.

Installatie service

Het kan zijn dat u een bepaalde installatie liever niet zelf doet, niet over het juiste gereedschap beschikt, geen tijd hebt enz. en daarom graag gebruik wilt maken van de installatieservice. Wij nemen dan uw zorgen uit handen en wij installeren alle producten van a tot z. U kunt ook persoonlijk contact opnemen met onze klantenservice die verstand heeft van zaken en u eventueel op afstand kan helpen.

Voordelen Extra Compleet

Als u gebruik maakt van Extra Compleet dan krijgt u te maken met een groot aantal voordelen. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:
–       Een breed assortiment consumenten elektronica tegen scherpe prijzen (volledige service en garantie);
–       Bestellingen worden snel en professioneel thuis afgeleverd, afhalen in het magazijn is ook mogelijk;
–       Eerlijk kopen tegen sterke prijzen met de betrouwbaarheid van de traditionele winkel;
–       Extra Compleet is dealer van alle grote merken, u koopt tegen de beste garantievoorwaarden;
–       Gratis verzending
–       Voor 16.00 uur besteld? Product(en) morgen in huis;
–       Voor 15.00 uur besteld? Indien gewenst dezelfde avond uw bestelling nog in huis;
–       Dagelijks veel tevreden bezoekers;
–       Professionele klantenservice;
–       U kunt gebruik maken van de installatieservice.
Contact
Wilt u meer weten over Extra Compleet en wat wij voor u kunnen betekenen? Dan horen wij dat graag. Ook als u andere vragen heeft over producten, uw bestelling of over de bezorging, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Advertisement