Connect with us

Mode

Soorten rokken maat 46

Rokken zijn er in veel verschillende maten en dus ook rokken in maat 46. Wie denkt dat mensen met een maatje meer beperkt zijn tot gelimiteerde soorten rokken heeft het mis. Want ook in maat 46 is er volop keuze in rokken. Zo zijn er bijvoorbeeld stoere jeans rokken of trendy rokken van diverse soorten stof. De keuze is enorm, ook wanneer u een maatje meer hebt.
Waarom een rok
Een rok accentueert uw vrouwelijke kanten perfect. Ongeacht of u kiest voor een lange, half lange of korte rok. Een rok benadrukt vrouwelijkheid. En daarbij, rokken zijn verkrijgbaar in zo veel verschillende soorten. En rokken kunt u het hele jaar door dragen.
Rokken met trendy design
Wanneer u kiest voor een rok met een trendy design kunt u dit op vele manieren combineren. Een simpel zwart of wit shirtje bijvoorbeeld en uw outfit is klaar. Toch liever wat meer kleur? Kies dan voor een gekleurde top. Afhankelijk van het design op uw rok kunt u diverse combinaties maken, zowel met een rustige als drukke top.
Rokken van soepel materiaal
Een rok van soepel materiaal geeft altijd een fleurig effect. De rok danst als het ware om uw lichaam. Neem bijvoorbeeld een zwarte zwierige rok. Deze kunt u eindeloos combineren. Kies voor een witte effen top en creëer een mooi zwart wit effect. Houdt u van meer kleur, kies dan een drukke top met print. Doordat de rok rustig is kunt u eindeloos combineren. Ditzelfde geldt eigenlijk voor een prachtige kokerrok. Wanneer u kiest voor een gangbare kleur is deze rok goed te combineren met eigenlijk alles. En wanneer u kiest voor een wat opvallende kleur kunt u het beste combineren met een wat rustigere top.
Jeans rokken
Deze zijn prachtig te combineren met bijvoorbeeld een leren jasje om het een extra stoere look te geven. Wanneer u de jeans rok combineert met een wit shirtje of bloesje met daar over heen een blazer creëert u al weer een heel ander soort look.
Comfort
Naast de eindeloze mogelijkheden die u met een rok hebt, is comfort natuurlijk ook een belangrijk aandachtspunt. U wilt toch wel graag dat de rok lekker zit en dat u zich makkelijk kunt bewegen in deze rok. Daarom heeft X-two fashion kleding, en dus ook rokken, die stijlvol maar toch comfortabel zijn ontwikkeld voor dames met een maatje meer. De kleding die zij aanbieden zijn van maat 44 tot en met 60. X-two heeft het hele proces van ontwerp tot en met eindproduct in eigen beheer. Zo kan er ten alle tijden ingespeeld worden op de laatste trends en wensen van klanten. Bij X-two bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar diverse soorten rokken in maat 46.

Advertisement