Connect with us

Mode

Sinds 1877 marktleider: Helly Hansen

Helly Hansen is sinds de opriching in 1877 bij haar core business gebleven: het fabriceren van hoogwaardige bedrijfskleding. Zoals genoemd is Helly Hansen opgericht in 1877. Na een heleboel jaren op zee te hebben doorgebracht bracht de Noorse kapitein Helly Juell Hansen het handelsmerk ter wereld. Daar waar het begon met een beperkte productielijn van speciale kleding en producten die op zee ingezet worden is het anno 2013 gericht op de complete werkkleding bedrijfstak. Omdat protectie van essentieel belang is binnen veel sectoren bent u in het merendeel van de webshops verzekerd van het “never out of stock” principe. Dat wil zeggen; de webshops zorgen ervoor dat ze constant een minimale voorraad hanteren.
Het bedrijf produceert werkkleding die naast droog, warm en comfortabel ook erg veilig is. Helly Hansen is marktleider in regenkleding. Wat niet totaal onlogisch is met het oog op het feit dat de eerste regenkleding immers door de oprichter van Helly Hansen gemaakt is. De ruime ervaring komt goed naar voren ingeval men beseft dat de waterdichte kleding van Helly Hansen volstaan aan normen die driemaal strenger zijn dan de normen die opgelegd zijn door de handel. Helly Hansen streeft dus naar perfectie.
Naast regenkleding produceert Helly Hansen kwalitatief thermo ondergoed. Waarom zou je deze dragen? De algemene mening is namelijk dat dit vreselijk oncomfortabel zit, daarnaast staat het veelal lelijk. Desalniettemin is het in sommige situaties een heel erg goed idee, het houdt niet enkel de warmte van je lichaam vast maar zorgt er ook voor dat het zweet op een efficiënte wijze van je lichaam afvoert. Door deze redenen is het niet alleen super handig om te dragen tijdens de wintermaanden – want wintersport is natuurlijk waar het het meest gebruikt voor wordt -, maar ook gedurende de zomer is het een volmaakt idee om te dragen. Onder andere tijdens het sporten de zomer. Tevens heeft Helly Hansen onlangs het three-layer system™ ontwikkeld. Het houdt u droog, warm en veilig gedurende uw werk – zelfs als u wordt blootgesteld aan extreme kou, wind of regen. De Helly Hansen jassen behoren tot de de beschermingslaag. Een Helly Hansen jacket vormt de optimale bescherming tegen o.a. wind, vocht en kou.

Advertisement