Connect with us

Mode

Heb jij je favoriete sneakers al gevonden voor de zomer?

Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe favoriete sneakers modellen en kleuren gereleased.  2014 is vooral het jaar van de trendy slip-on sneakers, running sneakers en platform sneakers. Jouw favoriete nieuwe paar sneakers zit er dus gegarandeerd weer tussen. De temperaturen lopen langzaam op, dus wordt het weer tijd voor een paar kleurrijke sneakers onder jouw korte broek, jeans of legging. Trends als de skate sneakers en basketbal sneakers naderen hun einde. Wil je er zeker van zijn dat je ook deze zomer de laatste sneaker trends draagt, kies dan voor één van de bovenste drie sneaker modellen. Deze modellen worden dan ook uitgebreid besproken in dit artikel.

Comfortabele slip-on sneakers

Ben jij op zoek naar een sneakers die makkelijk aan en uittrekt en makkelijk te combineren is met veel verschillende outfits? Kies dan voor een trendy slip-on sneaker. Deze sneakers zijn weer helemaal terug van weggeweest. De meeste mensen kennen dit sneakermodel door de slip-on modellen van Vans. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar met trendy animal prints en in zomerse kleuren. De trend richt zich in 2014 op dames. Denk aan merken als Bronx en Tango. Converse heeft trendy slip on sneakers voor heren en kinderen.

Running sneakers

Je bent ze vast al tegen gekomen op je werk, op straat of op school de stoere running sneakers. Hardloopschoenen uit de jaren ’80 en ’90 worden massaal op nieuw gereleased. De schoenen waar men vroeger diverse sporten op beoefende worden nu gedragen onder een skinny jeans, chino, short, rokje of een legging. Deze sneakers onderscheiden zich van de standaard sneaker door het hoge comfort. De zolen bevatten namelijk demping technieken als Air, Gel en Encap. Denk bijvoorbeeld aan bekende sportmerken als Nike, Adidas, Asics, Reebok en Diadora. Geef jij de voorkeur aan een sportieve sneaker die  heerlijk zit en ook nog eens hartstikke trendy is? Kies dan voor een nieuw paar running sneakers.

Favoriete sneakers

Ben jij graag anders dan de rest en toe aan iets nieuws op sneaker gebied? Overweeg dan een paar stoere platform sneakers. Deze hebben plateau zool en herinneren ons aan het einde van de jaren ’90. Denk bijvoorbeeld aan de meidengroep Spice Girls, die deze trendy versie vaak droegen. In 2014 is de plateauzool weer helemaal terug van weggeweest. Denk bijvoorbeeld aan trendy platform sneakers van G-Star, Replay of Keds.

Advertisement