Connect with us

Mode

MoreThanHip: stijlvol en milieuvriendelijk

MoreThanHip is een webwinkel die duurzame lifestyle producten aanbiedt. Behalve dat de producten hip zijn, zijn ze ook Fairtrade en wordt de nadruk gelegd op recycling, het gebruik van natuurlijke materialen en handwerk. Het assortiment bestaat uit artikelen van woonaccessoires tot sieraden en van hangmatten tot vazen. Met een artikel van MoreThanHip haal je dus kwaliteit in huis met een milieuvriendelijke herkomst.

Het assortiment

Stijl staat voorop bij MoreThanHip en dit is terug te zien in het assortiment. Je kan er terecht voor tassen en sieraden, maar ook voor een origineel cadeau of decoratie in huis. Er zijn eco-sieraden, hangmatten, tassen voor mannen en vrouwen van eco-leer of gerecycled zeilbootzeil. Maar ook sjaals van bananengaren en metalen vogels voor in de tuin. En met de kerstdagen op komst zijn er decoraties gemaakt van gerecycled blik of papier.

De webwinkel

De winkel loopt vooral op de website www.morethanhip.nl. Hier zijn alle producten aanwezig en kan je met meerdere betaalmethoden betalen. Vanaf 35 euro zijn de verzendkosten gratis. Als je voor 1700 bestelt dan heb je de producten de volgende dag in huis. De webwinkel bestaat al sinds 2007 en staat nog steeds garant voor milieuvriendelijke en eco-vriendelijke producten.

Showroom

Als je liever zelf een kijkje neemt dan kan je altijd de showroom in Montfoort bezoeken. Dan kan je de producten zelf in handen houden en weet je zeker dat je je cadeautje of sieraad op tijd hebt. Verder zijn de merken die MoreThanHip verkoopt ook in andere winkels te krijgen. Omdat de webwinkel erg populair is en er veel vraag was om de producten is MoreThanHip ook een groothandel en zijn ze exclusief distributeur van bijna alle merken die je in de winkel kan krijgen. Op de website kan je een lijst vinden van de winkels die de producten van MoreThanHip verkopen.

Eco lifestyle

Naar eigen zeggen kon Ingrid Meijer, de eigenares van MoreThanHip, er van jonge leeftijd al niet tegen dat er overal afval ligt. Ze besloot haar steentje bij te dragen en begon actief met recyclen en te letten op wat ze kocht. Toen ze een stijlvolle tas zag gemaakt van hergebruikte blikclipjes, was MoreThanHip geboren. Sindsdien zijn de blikclipjes tassen enorm populair en is het assortiment flink uitgebreid. Ben je op zoek naar een stijlvol, duurzaam en eerlijk product dat gemaakt is onder de normen van het fairtrade verdrag? Dan is MoreThanHip zeker iets voor jou.

Advertisement