Connect with us

Mode

De mooiste galajurken online

Wanneer u uitgenodigd bent voor een feestelijke gelegenheid, is het altijd even zoeken naar de juiste outfit. Vooral als de uitnodiging voorzien is van een dresscode. Het is belangrijk deze te respecteren en gekleed te gaan volgens de code, want opdraven in een andere stijl is een echte no-go. Hieronder vindt u een aantal tips waar u op kunt letten bij het kiezen van een galajurk.
Wanneer kiezen voor een galajurk?
Als u uitgenodigd bent voor een exclusieve benefietdiner, een gala, een première of zelfs een bruiloft, dan kiest u het beste voor een galajurk. Maar ook bijvoorbeeld bij een Black of White Tie dresscode.
Het kiezen van de juiste galajurk kan best lastig zijn en als u het op safe wilt spelen, is zwart altijd een goede keuze (niet bij een bruiloft). Het is ook belangrijk dat de jurk goed past bij uw figuur. Online zoeken is natuurlijk makkelijk en heel overzichtelijk, maar u zou het altijd moeten passen in de winkel om te voorkomen dat u een jurk aanschaft dat niet goed aansluit op uw lichaam.

De kleur
De meest gangbare kleur is zwart, maar durf buiten die kleur te denken en ga eens voor een andere tint. Als u niet te extravagant wilt overkomen dan kunt u kiezen voor een champagne of nude kleur. Maar bent u een persoon die van pit houdt en graag opvalt, kies dan voor een sensuele rood of voor een diepe blauwe kleur. U zult geheid de show stelen.
Het model
Er zijn verschillende soorten galajurken, die afhankelijk van uw figuur, bij uw lichaam passen. Het is de kunst om een juiste balans te vinden tussen sexy en elegant. Als een korte jurk gepast is voor het feestje, dan geeft dat gelijk een sexy uitstraling en het staat fantastisch bij lange benen. Een lange jurk staat dan weer erg classy. U kunt ook kiezen uit strapless en halterjurken, galajurken met een diepe decolleté of een blote rug. Gelukkig heb je tegenwoordig diverse online shops waar je op een gemakkelijke manier galajurken online kunt kopen.
Accessoires
Om uw look helemaal af te maken, zijn accessoires een must voor de finishing look. De juiste paar hakken en een bijpassende clutch laten uw galajurk nog beter uit komen. Kies voor schoenen met een open voorkant en een hoge hak om uw benen nog langer te laten lijken. Een schitterende armband met een paar blinkende oorbellen maken het plaatje compleet.

Advertisement