Connect with us

Mode

Met een Strapless plak beha richting de kerst

Strapless richting de kerst?

Over een aantal maanden beginnen de kerstgala’s weer. De mooie jurken mogen weer uit de kast en de stijldans nummers mogen in vele dorpen en steden weer uit de kast. De dames dragen tegenwoordig vaak een strapless jurk. Zo’n jurk is natuurlijk prachtig, maar heeft ook een aantal nadelen. Indien de dame voorzien is van een mooi decollet√© dan kan het nog wel eens zo zijn dat een beha nodig is. Maar is een bandje op de rug of op de schouders mooi bij zo’n jurk? U kunt het antwoord wel raden.
Nu is daar gelukkig een oplossing voor. De strapless plak beha gemaakt van tape. De strapless plak beha is een plak beha die boven de tepel wordt aangebracht en waarmee de borstpartij naar boven getild wordt. Op verschillende strapless plak beha video’s worden plak beha’s gedemonstreerd. Dit is wel handig omdat vaak de eerste plak beha nadat een aantal setjes aangekocht zijn verkeerd wordt geplakt.
De strapless plak beha lift dus de borsten. Daardoor hoeven de schouders en de rug geen bandjes te dragen en kan er gedurende de hele avond rustig gehost en gesprongen worden zonder dat men zich zorgen hoeft te maken dat de beha af zal glijden.
En die cups dan? Die cups die blijven vaak niet zitten als u zweet. Daarom zijn wij daar niet zo fan van. En de cups zijn vaak gemaakt voor een Chinees publiek met als gevolg dat de borsten van onze Nederlandse dames vaak groter uitvallen dan dat de cup eigenlijk kan hebben. Voor meer informatie over de plak beha tape verwijzen we u naar plakbh.nl.

Advertisement