Connect with us

Mode

Met Harris Tweed colberts goed gekleed

Met Harris Tweed colberts gaat u goed gekleed de winter in. Deze jasjes van 100% zuivere schapenwol zien er chique uit en dragen er comfortabel.

Harris Tweed stof

De stof Harris Tweed is zeer bijzonder. De 100% zuivere wol uit de Hebriden wordt met de hand geweven, geverfd en afgewerkt. Dit is zelfs in een wet vastgelegd. Er zijn wel meerdere fabrikanten die deze stof van verkopen, zoals Donegal Tweed en Wellington of Bilmore.
Colberts van schaapswol zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en in diverse designs.

Harris Tweed voor elke gelegenheid

Colberts van Harris Tweed zijn tijdloos. U kunt kunt ze bij elke gelegenheid aan, van feestje tot bedrijfsuitje, van congres tot minder prettige bijeenkomsten. De colberts zijn ook uitstekend te combineren met broeken van Meyer en strijkvrije overhemden van Olymp. En door de grote keuze in designs en kleuren, is er altijd wel een colbert die bij u past.
Voor de zomer zijn de colberts misschien te warm, maar in de winter kunt u er lang mee buiten lopen. Door de goed gewoven stof en de binnenvoering zijn de jasjes warm en winddicht.

Harris Tweed van Donegal

Harris Tweed van Donegal

Verkooppunten

In Nederland zijn er niet zoveel verkooppunten van Harris Tweed, alleen de betere modezaken leveren deze mooie colberts. Een van de belangrijkste leveranciers met een ruime collectie colberts is Kars Potze mannenmode te Veendam. Colberts van diverse leveranciers, de meeste maten op voorraad en in diverse kleuren.
En weet u uw maat? De jasjes kunnen ook per post verstuurd worden. U kunt uw bestelling via mail of telefonisch doorgeven.

Harris Tweed voor u?

Bent u de juiste persoon om in een colbert van wol rond te lopen? Voor een groot deel va de mannen zal het antwoord ja zijn. Door de grote keus zal er altijd een colbert zijn die u goed staat. En als u niet zeker bent dan nodigen we u graag uit in de winkel zodat u het zelf kunt beoordelen.

man in pak man in pak

Een expert in Harris Tweed colberts

Actueel

Harris Tweed colbert kopen? Kom langs bij Kars Potze

Mode

Advertisement