Connect with us

Mode

Bandage dresses nu ook in Europa

Een jurkje die altijd en bij bijna iedereen gewoon perfect zit. Klinkt als een fabel? Lees dan hieronder alles over de nieuwste trend in dames jurken, namelijk: bandage dresses.

Herve leger

Toen de oprichter van het modemerk Hervé Leger, dhr. Leloux, de huidige stand van zaken inventariseerde viel het hem op dat er een probleem gaande is. Vrouwen komen in alle maten, lengtes en met verschillende tailles. Het is een feit dat er meer vrouwen zijn zonder dan met een maatje 32. Maar hoe kan elke vrouw er toch sexy uit zien, ongeacht haar taille en lengte? Het antwoord hierop is spandex bandage stof!
Bandage dresses zijn gemaakt van stevige spandex bandage stof. Dit is sterk en elastisch stof materiaal die in bandage jurkjes in laagjes aan elkaar wordt genaaid om tot 1 egaal motief te komen. Zo behoudt het jurkje de kracht en sterkte om het lichaam in een bepaalde silhouet te ‘dwingen’
Bandage jurkjes gaan uit van een simpele principe en dat is door de vrouwelijke rondingen te accentueren (dat wil zeggen buste en achterwerk). Het idee is dat al de rondingen worden geaccentueerd, de taille vanzelf minder opvalt. Zo kan een vrouw zonder een maatje 32 en toch super sexy uitzien!

Celebrity bandage dresses

Celebrity dresses zijn de jurkjes die worden gedragen door beroemde dames uit binnen- en buitenland. Modellen, actrices en zangeressen maken er geen geheim van dat ze graag gezien worden in een bandage dress. Denk bijvoorbeeld aan Beyonce, Lady Gaga, Kim Kardashian, Doutzen Kroes, Melanie Iglesias en nog veel meer!
Ben je een groot van van herve leger en wil je de originele jurkjes hebben die celebrities ook dragen, dan kun je uiteraard bij hun terecht. Voordeliger is te zoeken naar webshops die nagenoeg dezelfde jurkjes maken, maar dan vele malen goedkoper. La paris boutique is een webshop die al sinds paar jaar bandage bodycon dresses verkoopt in alle kleuren, maten en stijlen met verzending in heel Europa. Een tip om hier eens te kijken en een jurkje te proberen.

Advertisement