Connect with us

Kunst & Cultuur

Hedendaags realisme in een laagdrempelige ambiance.

Galerie Atelier Stam heeft zich gespecialiseerd in hedendaagse realistische kunst. Binnen dat specialisme tonen we een zo breed mogelijk spectrum aan werken uit binnen- en buitenland. Dankzij de huiskamerachtige sfeer bieden we onze gasten de gelegenheid om in alle rust van de tentoongestelde kunst te genieten…vaak terwijl er nog aan die kunst gewerkt wordt! We zijn namelijk ook een atelier, waar – door verschillende kunstenaars – “live” aan zeer diverse kunst wordt gewerkt. Altijd leuk om over de schouder van de schilder of de beeldhouwer mee te kijken bij het echte creeren!
Al vanaf de start in 1999 stelt Galerie Stam zich ten doel om realistische kunst in al zijn facetten in perfecte omstandigheden te exposeren, maar ook – en juist bij opdrachten – om te bemiddelen tussen klant en kunstenaar. Onder het genot van een drankje, filosoferen we graag met u mee over het te vervaardigen kunstwerk, en over welke kunstenaar het beste voor een specifieke opdracht benaderd kan worden.
Vrijwel alle direct betrokken kunstenaars werkrn ook in opdracht naar de wensen en ideeen van onze clienten. Er kan uit een keur van artiesten en al hun verschillende stijlen gekozen worden. In feite is alles mogelijk: grafisch en illustratief werk, portretten, stadsgezichten, stillevens, beelden, objecten, enzovoort.
Kunst hoeft niet elitair te zijn. De bij Galerie Atelier Stam aangesloten kunstenaars zijn vooral ambachtslieden; vaklui die ook echt iets over hun werk en werkwijze kunnen en willen vertellen. Razend interessant natuurlijk voor iedereen die meer over kunst en het vak van kunstenaar te weten wil komen.
Een immer groeiend aantal kunstliefhebbers weet Galerie Stam te vinden. Gewoon om kunst te zien, en om kunst te kopen, en dat steeds vaker via het plaatsen van een opdracht. De indrukwekkende groep aangesloten kunstenaars spreekt natuurlijk tot de verbeelding. Begeleiding en advies zijn standaard en de betrokkenheid tijdens het werk en de nazorg, bijvoorbeeld in de vorm van assistentie bi het plaatsen van het werk of het kiezen van een lijst, maken de service compleet.
Mocht u geinteresseerd zijn, dan kunt u natuurlijk altijd bij ons binnenlopen, of met ons een afspraak maken. U bent van harte welkom!
GALERIE ATELIER STAM  –  PRINSENGRACHT 356 – 1016JA AMSTERDAM
WWW.GALERIESTAM.COM  –  INFO@GALERIESTAM.COM

ArtBoutique, galerie voor hedendaags realisme

Kunst & Cultuur

Atelier SintSebastiaan

Kunst & Cultuur

Vogels van het Groninger Land

Kunst & Cultuur

Advertisement