Connect with us

Huis & Tuin

Specialistische reiniging in gemeente Dinkelland

Zoekt u een glazenwasser, schoonmaker of iemand die uw dakgoten schoon kan maken? Of bent u op zoek naar iemand die de dak coating kan verzorgen, markiezen kan reiningen of specialistische reiniging kan verzorgen?
Woont u in Denekamp, Ootmarsum, Tilligte, weerselo, Oldenzaal , Hengelo of kortom gezegd aan de Dinkel of gemeente Dinkelland?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een eenmalige klus heeft of graag elke week een schoonmaakbedrijf wil laten langskomen, wij komen graag bij u langs om het werk te voltooien.
Er zijn objecten die niet met standaard schoonmaakmiddelen en -materialen gereinigd kunnen worden. Dit vereist een specialistische en professionele aanpak door de schoonmaakexperts van Aan de Dinkel. Wij zijn door jarenlang reinigen van bijzondere objecten als monumenten, boten en zwembaden een echte expert in specialistische reiniging.

Dak coating in gemeente Dinkelland

Zoekt u een nieuwe dak coating? Doorgaans zijn dakpannen altijd voorzien van coating. Deze coating beschermt de dakpannen tegen alle weersomstandigheden. Na verloop van tijd wordt deze coating aangetast en zal deze minder goed bestand zijn tegen slecht weer. Ook zullen de dakpannen er minder mooi uit zien en uw dak krijgt hierdoor ook een doffe uitstraling. Wij kunnen uw dak voorzien van een nieuwe coating!

Markiezen reinigen

Zoekt u iemand om uw markiezen te reinigen? Alle weersomstandigheden hebben invloed op uw zonwering. Luifels en markiezen worden aangetast door vocht en vuil, wat het imago van uw huis of bedrijfspand niet ten goede komt. Aan de Dinkel is specialist in het reinigen van zonwering en gebruikt speciale materialen en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. De luifels of markiezen zijn daarna weer als nieuw!

Neem nu contact op

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Denekamp, Ootmarsum, Tilligte, Weerselo, Oldenzaal of Hengelo? Contacteer ons direct! Wij komen graag bij u langs om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen, en een voordelige offerte op maat samen te stellen. Wij zijn gevestigd aan de Kafmolen 42 in Denekamp. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen door te bellen met 06-19153158 of te mailen naar info@aandedinkel.nl.

Schoonmaakbedrijf Delft: geeft die lastige schoonmaakklus uit handen!

Huis & Tuin

Advertisement