Connect with us

Huis & Tuin

Inbraakpreventie

Als er bij u is ingebroken dan is dat niet leuk. Veel schade aan de deur of aan uw ramen. En dan niet te vergeten de gestolen spullen. Zon inbraak kan veel geld kosten maar gelukkig hebben we allemaal een verzekering. Het is verstandig om na een inbraak gelijk een slotenmaker te bellen en de deur te laten repareren. De slotenmaker zal nieuwe sloten op uw deur zetten. Met de nieuwe sloten zal een inbreker het niet snel nog een keer proberen.

Tips om inbraak te voorkomen

De beste manier van inbraakpreventie dat zijn toch om goede sloten op uw deur te monteren. Doordat u goede sloten heeft op uw deur, zal een inbreker niet snel een poging wagen. Maar niet alleen goede sloten zijn van belang. Door geen waardevolle spullen in zicht te leggen waar een eventuele inbreker ze kan zien helpt al heel veel. Als u op vakantie gaat moet u niet gaan rondbazuinen en overal op het social media plaatsen dat u weggaat. Inbrekers houden ook het sociaal media in de gaten. Houd ook de gordijnen niet de hele tijd dicht als u weg bent. Vraag aan een familielid of aan uw buren of die deze af en toe open willen doen.

Slotenmaker

Om de juiste sloten op uw deuren te laten monteren moet u wel weten welke sloten u moet hebben. Als u de juiste vakkundige slotenmaker inschakelt voor deze klus weet u zeker dat u de juiste sloten krijgt. Het hang- en sluitwerk die de slotenmaker monteert heeft een politiekeurmerk en zijn bijna onmogelijk om open te krijgen door een eventuele inbreker. Denk daarom goed na wie u inschakelt om u sloten te laten vernieuwen.

Ervaren Slotenmaker Amsterdam

Huis & Tuin

Stijging aantal inbraken in Nederland: wat kunt u doen?

Huis & Tuin

Advertisement